BearingPoint deschide birouri în Dubai şi Abu Dhabi

V.B.
Companii #Consultanţă / 11 aprilie 2014

Firma de consultanţă în management şi tehnologie BearingPoint îşi deschide birouri în Dubai şi Abu Dhabi, odată cu înregistrarea noilor sucursale în Emiratele Arabe Unite (EAU) şi a celor două birouri din centrele principale ale ţării, BearingPoint propunându-şi să dezvolte noi relaţii cu clienţii din această regiune strategică, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

În Emirate, compania se va concentra pe servicii financiare, precum şi pe domeniile guvernamentale şi de apărare. Firma de consultanţă sprijină, de exemplu, dezvoltarea durabilă şi comunitatea pentru energie regenerabilă din EAU, pentru a se poziţiona într-o piaţă mare, care se dezvoltă rapid. În acest moment, BearingPoint dezvoltă un proiect major care acoperă o platformă interactivă de informaţii pentru patente de energie, standarde şi finanţarea acestora.

BearingPoint lucrează, în momentul de faţă, la un proiect de evaluare a unei oportunităţi internaţionale de investiţie pentru Faisal Holding.

Riku Santala, General Manager BearingPoint EAU, a declarat: "Obiectivul este să aplicăm eficient serviciile noastre internaţionale şi soluţiile inovatoare de succes şi să le adaptăm la cerinţele clienţilor din Emiratele Arabe Unite. Acestea includ soluţii referitoare la riscuri, conformitate şi digitalizare pentru clienţii din industria financiară, precum şi soluţii de logistică şi e-servicii pentru organizaţii guvernamentale şi de securitate."

BearingPoint este acum prezentă local în 18 ţări, cei 3.350 de angajaţi deservind clienţi în peste 70 de ţări, în domeniile comercial, financiar şi guvernamental.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb