BearingPoint deschide un birou în Portugalia

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 16 septembrie 2016

BearingPoint, una dintre principalele firme europene de consultanţă de management şi tehnologie, şi-a extins acoperirea, intrând pe piaţa din Portugalia.

Odată cu acest pas, BearingPoint doreşte să îşi consolideze relaţiile cu clienţii existenţi din Portugalia şi să dezvolte relaţii noi, consolidându-şi mai mult prezenţa europeană. În plus, firma BearingPoint va fi mai bine poziţionată pentru a răspunde cererii clienţilor internaţionali de servicii locale de consultanţă şi specialişti în Portugalia.

Aici, BearingPoint se va concentra pe servicii financiare şi industriile de consum în toate domeniile de servicii, precum şi pe soluţii de raportare conforme cu reglementările şi analize aprofundate.

Biroul de la Lisabona va fi condus de Manuel Lopes da Costa, care a deţinut recent poziţia de Advisory Leader la PwC pentru Portugalia şi toate fostele colonii portugheze din Africa.

Alături de el, membrii fondatori ai echipei sunt Andre Santos Ferreira, expert în risc şi reglementare în domeniul Serviciilor Financiare şi Pedro Antonio Duarte, fost CIO pentru Barclays Bank în Iberia. Cu această echipă de conducere, BearingPoint intenţionează să îşi asigure o prezenţă durabilă şi să câştige cotă de piaţă în Portugalia şi în toate fostele colonii portugheze din Africa (Angola, Mozambic, Guinea-Bissau, Guinea Ecuatorială, Cabo Verde, Săo Tome and Príncipe).

Peter Mockler, Managing Partner al BearingPoint, declară: "Intrarea în piaţa din Portugalia este o realizare majoră pentru BearingPoint. Acest lucru ne va permite să ne folosim experienţa de companie europeană de top, cu acces la piaţa globală, pentru a contribui la soluţionarea provocărilor cheie cu care se confruntă clienţii noştri portughezi şi europeni."

Manuel Lopes da Costa adaugă: "Obiectivul este să folosim şi pentru clienţii noştri din Portugalia serviciile şi soluţiile moderne BearingPoint care şi-au dovedit succesul pe plan european. Aici sunt incluse, de pildă, produsele RegTech pentru clienţii din domeniul serviciilor financiare, precum şi oferte logistice pentru companiile din sectorul bunurilor de consum. Sunt hotărât să extind prezenţa companiei în Portugalia şi să ofer clienţilor noştri cele mai bune servicii, care susţin necesităţile de dezvoltare ale acestora."

BearingPoint are acum prezenţă locală în 22 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb