BEESERS investeşte peste 500.000 Euro în dezvoltarea de noi funcţionalităţi de telemedicină

S.B.
Companii / 11 mai 2022

BEESERS investeşte peste 500.000 Euro în dezvoltarea de noi funcţionalităţi de telemedicină

În urma unei investiţii de 500.000 de Euro, BEESERS, aplicaţia românească de servicii medicale la domiciliu, extinde gama de funcţionalităţi prin lansarea serviciilor de telemedicină, respectiv sfat medical prin chat şi consultaţii medicale prin apel video.

Astfel, persoanele care suferă de mobilitate redusă temporar sau permanent, precum şi cele care nu au timpul necesar pentru deplasarea la medic, pot beneficia de suport medical la distanţă prin telemedicină. În plus, angajaţii şi angajatorii pot economisi resurse prin folosirea abonamentelor. Totodată, aplicaţia oferă acces gratuit pentru 30 de zile utilizatorilor care apelează la serviciile de chat medical, oricând până la finalul lunii iunie 2022.

Noile funcţionalităţi completează traseul medical al pacientului prin consultaţii, sfaturi medicale şi investigaţii la distanţă. Consultaţiile la distanţă prin telemedicină se desfăşoară sub trei forme: sfat medical prin chat, consult prin apel video şi apel video asistat. Sfatul medical prin chat este un serviciu digital de proximitate, prin intermediul căruia pacientul primeşte opinii medicale sau interpretări sumare de documente, fără să fie necesară programarea unui consult prin apel video. Această funcţionalitate ajută pacientul să beneficieze, în condiţii de cost avantajoase, de opinii rapide, care pot rezolva probleme de urgenţă medicală. Consultul prin apel video necesită programare şi se desfăşoară direct în aplicaţie, între pacient şi medic. În cazul apelului video asistat, în situaţia în care medicul recomandă acest tip de investigaţie, un asistent medical se deplasează la domiciliul pacientului, însoţit de dispozitive medicale portabile.

Noile servicii la distanţă introduse în platforma BEESERS pot fi accesate atât de persoanele fizice, prin abonamente individuale, precum şi prin abonamente corporate, destinate angajatorilor.

"Serviciile medicale la distanţă sau telemedicina reprezintă o îmbunătăţire a accesului la servicii medicale pentru persoanele care nu se pot deplasa din cauza unui mediu fizic inaccesibil sau din dorinţa de a utiliza timpul mai eficient. Dacă pentru vârstnici şi persoanele cu dizabilităţi deplasarea către clinică reprezintă o aventură imposibilă, pentru resursa profesională din companiile private, serviciile de telemedicină înseamnă zile de concediu neepuizate pentru deplasări la medic. Vârstnicii sau alte persoane suferind de mobilitate redusă devin consumatori de servicii medicale la distanţă cu ajutorul copiilor sau aparţinătorilor. Persoanele cu mobilitatea redusă cauzată de externarea din spital sau recuperarea post traumatică vor păstra contactul cu medicii de specialitate tot prin telemedicină, fiind astfel scutite de necesitatea deplasării pentru examenul clinic. Resursa profesională din companiile private, care permit munca la distanţă, va beneficia de abonamente subvenţionate de angajator. Abonamentele de telemedicină pentru echipe din companii private completează abonamentele medicale pentru acces în clinici private. Consider important de menţionat că telemedicina rezolvă serviciile medicale pentru care nu sunt necesare investigaţii cu infrastructură de echipamente neportabile. Este soluţia ideală pentru opinii secundare, sfaturi medicale şi indrumări, scrisori medicale, precum şi o serie limitată de investigaţii pentru care pot fi utilizate echipamente portabile. În concluzie, putem spune că perioada pandemiei Covid ne-a ajutat să înţelegem cât este de important să descongestionăm sistemul public de sănătate de pacientul ale cărui nevoi sunt gestionabile de la distanţă. Aplicaţia BEESERS este astăzi singurul produs tehnologic din România care oferă pacientului accesul la servicii medicale începând de la consult, până la investigaţii la distanţă, vizită medicală la domiciliu pentru tratamente şi monitorizare medicală post tratament", declară Ovidiu Tuduruţă, fondator BEESERS.

Partenerii BEESERS sunt acreditaţi de Ministerul Sănătăţii şi au experienţă relevantă în serviciile medicale private sau de stat. Specialiştii care folosesc cel mai mult telemedicina sunt: practicieni în sănătate mintală, specialişti în infertilitate, dermatologi, cardiologi, endocrinologi, medici generalişti, medici gastroenterologi şi oncologi, specialişti în medicină pediatrică, neonatologie şi medicină ortopedică. Pe lângă posibilitatea unei surse suplimentare de venit, beneficiile în rândul medicilor presupun atât minimizarea spre zero a costurilor logistice, cât şi creşterea randamentului numărului de pacienţi, odată cu trasabilitatea şi predictibilitatea acestora.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb