Bill Gates a dezminţit că va folosi vaccinul anti-covid pentru a implanta cipuri în oameni

A.P.
Internaţional / 24 iulie 2020

Bill Gates

Bill Gates

Bill Gates a dezminţit teoria conspiraţiei potrivit căreia mogulul tech ar intenţiona să folosească un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor, scrie CNBC.

Întrebat despre teoriile care circulă în mediul online, Bill Gates a mărturisit că "Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin".

Fondatorul Microsoft a anunţat că fundaţia care îi poartă numele va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta ţările sărace să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, potrivit Forbes, a fost de-a lungul timpului subiectul multor teorii ale conspiraţiei, scrie Mediafax. După izbucnirea pandemiei de COVID-19, conspiraţioniştii au susţinut că el este de fapt în spatele apariţiei noului coronavirus, având ca scop reducerea populaţiei la nivel mondial.

O teorie susţine că Fundaţia Bill şi Melinda Gates a brevetat un tratament pentru această boală în urmă cu mai mulţi ani, înainte de a răspândi virusul în lume.

Un sondaj din Statele Unite a constatat că 44% dintre republicani şi 19% dintre democraţi cred în aceste teorii ale conspiraţiei, relatează CNBC.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce vorbe vorbește asta:valorile noastre, etc. Care or fi alea, ca nu le numește?Vorbeste ca un activist de partid comunist. Iar pandemia lui, creata de el cu ajutorul politrucilor corupți și șantajabili ai OMS(la care el este acționar principal, pardon donator), nu este decit terenul pe care se va pune în aplicare planul scelerat al unui guvern mondial, al comunismului universal(citește sclavagism). Iar aleșii noștrii, deja o demonstrează, nu sint decit niște fanarioți supuși lui Bill&Co. Acest virus - Corona-exista de cind lumea, este cunoscut din anii '50,produce virozele de vara, este asemănător gripei, are contagiune mai mica decit gripa și mortalitate așișderea. Deci pt cei cu probleme cronice, era agravant oricum, din totdeauna. La fel ca și pt cei cu imunitate scăzută. Deci este f convenabil sa îl folosești cu marketing de impact în a speria o lume. Iar filantropul asta și gașca lui vrea sa facă omenirii, binele cu sila. Sper sa ii iasă pe nas toată perversiunea morala la care ne face martori.

    1. Sint fapte și date științifice trecute sub tăcere de către cei ce cu adevărat complotează, de către lupii ăștia în blana de oaie. Mai sint exemple de conspirații pe care nu ar trebui sa le uitam:întrarea SUA în al doilea război mondial s-a făcut pe baza unei scrisori false a lui Hitler, prezentate de Roosevelt ca dovada a intențiilor acestuia de a ataca SUA, apoi înțelegerea de la Ialta, pactul Ribentrop-Molotov, înțelegerea de la Malta, și altele.

    Asa nu mai doarme noapte de grija planetei. Va dati seama are cosmaruri, cum sa mai salveze el omenirea. Ce om "bun". Dar poate sa doarma linistit, ce ne doreste el noua ii dorim si noi lui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb