Black Friday în turism: Reduceri între 20-70% pentru sejururile din ţară

F.D.
Miscellanea / 7 noiembrie 2023

Black Friday în turism: Reduceri între 20-70% pentru sejururile din ţară

Black Friday a devenit o tradiţie şi în ţara noastră, astfel că românii se pregătesc luna aceasta de perioada cu cele mai mari reduceri din an. Campaniile au fost preluate şi de jucătorii din industria turismului, hotelierii încercând să profite de ocazie pentru a vinde încă de-acum sejururi pentru anul viitor. Potrivit platformei hoteliere online Travelminit.ro, aceştia au pregătit reduceri de până la 70% de Black Friday, astfel că turiştii pot rezerva deja vacanţele pentru următoarele luni la preţuri accesibile, similare sau chiar mai mici decât preţul unui coş lunar de cumpărături alimentare.

De la munte la mare, de la staţiuni balneoclimaterice la destinaţii rustice, ofertele de Black Friday sunt disponibile pentru toate gusturile şi buzunarele.

Black Friday 2023: cum arată oferta hotelierilor

În ultima vreme, turiştii au început să se orienteze tot mai mult către experienţe, vacanţe cât mai complexe, cu diverse facilităţi şi servicii incluse. Prin urmare, hotelierii s-au conformat şi au schimbat strategia, oferindu-le clienţilor, pe lângă cazare, diferite mese ori cine festive, acces la centrul SPA, excursii opţionale. Pentru Black Friday, aceştia au gândit sejururi de 2-3 nopţi de cazare, cu mic dejun şi acces la SPA.

"Suntem încântaţi de amploarea pe care a luat-o Black Friday în domeniul turismului şi ne bucurăm să anunţăm că şi anul acesta vom demara o campanie ce va include oferte cu reduceri cuprinse între 20 şi 70%. Iar partea bună este că am încercat să acoperim toate zonele României, să le oferim clienţilor noştri pachete promoţionale în toată ţara, astfel încât fiecare să găsească un sejur potrivit dorinţelor sale. Toate ofertele de Black Friday includ cazare şi mic dejun, însă avem numeroase pachete care oferă o experienţă generoasă pentru turişti, de la acces la SPA şi aquapark, la excursii opţionale, welcome drink şi nu numai, ", a declarat Rita Szilveszter, Marketing Manager Travelminit.ro.

Vacanţe de Black Friday la preţul unui coş de cumpărături lunar

Potrivit unui studiu realizat de Fundaţia Friedrich Ebert România şi Syndex România, cheltuielile lunare ale românilor (bugetul alocat pentru alimente, servicii, sănătate, recreere etc.) au crescut cu aproximativ 10% în comparaţie cu anul trecut. Costul pentru coşul lunar de alimente pentru un adult a ajuns la 704 lei, în timp ce coşul lunar de alimente pentru doi adulţi a ajuns la 1.274 lei.

Din fericire, pentru românii care vor să profite de un sejur de relaxare la preţuri accesibile, Black Friday aduce oferte în toată România. Travelminit.ro anunţă că Black Friday va începe vineri, 10 noiembrie, pe promotii.travelminit.ro, şi că vacanţele vor putea fi achiziţionate inclusiv cu vouchere de vacanţă, un motiv în plus pentru a profita de campanie şi de a rezerva următorul sejur în ţară la un preţ chiar mai mic de 704 lei, cât valorează acum un coş lunar de alimente.

Printre unităţile cu oferte de neratat de Black Friday se numără: Hotel Spring Holiday Resort* din Neptun (o reducere de 70% pentru un sejur care include cazare pentru 2 adulţi, 4 nopţi, în cameră dublă matrimonială, la preţul de 656 de lei), Hotel Diana Resort* din Băile Herculane (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopţi în cameră dublă, mic dejun şi acces la SPA, la preţul de 689 de lei) şi Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA** din Odorheiu Secuiesc (o reducere de 35% pentru un sejur care include cazare pentru 2 persoane, 2 nopţi în cameră dublă, mic dejun şi acces la SPA, la preţul de 859 de lei).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb