Black Week la Christian Tour

E.O.
Comunicate de presă / 10 noiembrie 2023

Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour

Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour

Turoperatorul Christian Tour a transformat Black Friday în Black Week, oferind discounturi importante la majoritatea destinaţiilor turistice din portofoliu. Prezent la Târgul de Turism care se desfăşoară în aceste zile la Romexpo, Cristian Pandel, proprietarul companiei, transmite: "În perioada 6-13 noiembrie, turiştii noştri se pot bucura de ofertele de la Târgul de Turism Christian Tour, online, în toate sediile noastre şi în Call Center. Venim, de asemenea, şi cu o campanie Specială de Black Friday, pe care am transformat-o în Black Week, ca tu să ai timp să rezervi vacanţa mult visată, cu reduceri ce ajung pe alocuri până la 69% din valoarea pachetului standard. Ti-am pregătit cele mai nou lansate oferte Early Booking pentru vara anului viitor, discount-uri însemnate la vacanţele în destinaţii exotice, nenumarate programe de Crăciun, Revelion, de tip circuit cultural, ori croazieră. La toate acestea se adaugă campaniile de discounturi la cazări şi excursii opţionale. Menţionam, de altfel, noul program Familiy, Laponia - Acasă la Moş Crăciun, ce va avea loc în premieră în luna decembrie, unde bonusul de achiziţionare al pachetului este o excursie cu sania trasă de reni. Aici vei avea ocazia să te bucuri de spectaculoasele aurore boreale, de saniile trase de frumoşii îmblăniţi şi prietenoşii câini husky sau de reni. Turiştii noştri vor avea şi o întâlnire privată cu Moş Crăciun vorbitor de limba română în casa lui din mijlocul pădurii lapone".

Christian Tour îi aşteaptă pe cei mici să scrie o scrisoare cu dorinţe pentru Moş Crăciun si să o lase în agenţiile de turism. Fiecare scrisoare este un bilet de intrare într-o tombolă specială ce are extragerea în data de 06.12.2023. Câştigătorul va primi o călătorie Acasă la Moş Crăciun, în Laponia, cu plecare în data de 15.12.2023.

"Te-ai gândit deja ce cadou îţi doreşti anul acesta de Sărbători? Hai în Mall şi spune-i direct lui Moş Crăciun! Cu mic cu mare vă aşteptăm în zilele de sâmbătă - 11, 18, 25 noiembrie şi 2 decembrie - la Sun Plaza, Mega Mall şi Afi Cotroceni, în zona Cinema City, în intervalul 15:00-20:00, să lăsaţi scrisoarea cu dorinţe în urna specială. Avem bomboane şi multe alte surprize, iar Moşul este la fel de dornic ca voi să vă cunoască", a conchis Cristian Pandel.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb