Bogdan Andriescu, director general al Institutului de Management în Asigurări

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 ianuarie 2011

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a decis, ieri, numirea lui Bogdan Andriescu în funcţia de director general al Institutului de Management în Asigurări (IMA), instituţie de educaţie profesională fondată de către CSA în anul 2009.

Consiliul CSA a decis, totodată, componenţa Comisiei de monitorizare a calităţii pregătirii profesionale, for prevăzut de Normele privind activitatea entităţilor care organizează cursuri de pregătire profesională unitară a personalului din asigurări, puse în aplicare prin Ordinul CSA nr.6/2010. Din echipa noii comisii fac parte conf. univ. dr. Daniela Popa - pre-şedinte, Anabella Ruse şi Doina Neagu - membru.

"Aceste două decizii reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor de creştere a calităţii pregătirii profesionale în domeniul asigurărilor. Consider că este foarte important ca persoanele care lucrează în asigurări şi, îndeosebi, cei care intră în contact direct cu asiguraţii, să aibă o calificare profesională cores-punzătoare, întrucât în acest fel va creşte calitatea serviciilor atât în momentul încheierii asigurării, cât mai ales în faza de lichidare a daunelor şi plată a des-păgubirilor", a declarat Angela Toncescu, preşedintele CSA.

Potrivit comunicatului CSA, Comisia de monitorizare are drept obiectiv evaluarea programelor de pregătire profesională şi a modului de aplicare a acestora, având următoarele atribuţii principale: analizează documentaţiile depuse de entităţile care doresc să devină furnizori de programe educaţionale în domeniul asigurărilor şi formulează propuneri către Consiliul CSA, atestă lectorii pentru programele de pregătire profesională în domeniul asigurărilor şi monitorizează furnizorii de programe educa-ţionale, în sensul respectării con-diţiilor sub care au fost aprobate pro-gramele pe pregătire profesională.

CSA este singura autoritate împuternicită prin lege cu atribuţii de autorizare, supraveghere prudenţială şi control a activităţii de asigurare în România, precum şi cu atribuţii de emitere a normelor de aplicare a legii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb