Bolt Business: când timpul chiar înseamnă bani

Media-Advertising / 27 iunie 2022

Bolt Business: când timpul chiar înseamnă bani

Fără îndoială, întoarcerea la birou este un subiect arzător. Un model de lucru hibrid - care îmbină munca de acasă cu cea de la birou - pare a fi soluţia adoptată de cât mai multe companii după ridicarea restricţiilor impuse de pandemie. Însă, revenirea printre colegii de departament sau deplasarea fizică la întâlniri în oraş vine la pachet cu o serie de costuri şi timp necesar pentru contabilizarea tuturor documentelor legate de transport, indiferent dacă organizaţia deţine o flotă de maşini sau angajaţii folosesc propriile autoturisme.

Drumurile în interes de serviciu în oraş înseamnă timp în plus petrecut în trafic, cheltuieli mai mari cu fiecare deplasare în parte şi efort pentru centralizarea lor. De asemenea, parcarea este mereu o provocare, mai ales în oraşele supra-aglomerate. O metodă pe care unele companii încă o mai folosesc este decontarea costurilor de transport cu maşina personală sau transportul cu maşinile companiei, dar ambele proceduri în sine presupun un efort logistic ridicat, atât pentru contabilitate, cât şi pentru angajat. În acest context, o soluţie alternativă este Bolt Business.

Bolt Business utilizează aceeaşi platformă cunoscută şi folosită intens de către angajaţi, adică aplicaţia Bolt. Însă, diferenţa este dată de seria de funcţionalităţi specifice companiilor care doresc să-şi transporte personalul în scop de serviciu: eliminarea grijii referitoare la plata transportului, contabilizarea uşoară a călătoriilor, eliminarea formalităţilor justificative, rapoarte lunare detaliate şi utilizarea unei singure metode centralizate de plată.

De asemenea, companiile client pot seta anumite limite cu privire la cheltuielile de transport ale angajaţilor şi au posibilitatea de a rezerva una sau mai multe curse pe loc sau să le programeze pentru viitor. La aceste beneficii se adaugă şi prezenţa internaţională a Bolt în peste 40 de ţări, avantaj care se traduce prin utilizarea aplicaţiei şi a serviciului Bolt Business în oricare dintre acestea, fără modificări sau setări ulterioare.

Toate aceste avantaje economisesc timp şi bani pentru companii. Pe lângă decontarea directă şi raportarea lunară detaliată, utilizarea unei metode unice de plată înseamnă centralizarea tuturor chitanţelor şi a dovezilor de călătorie într-un singur loc. Acesta este un aspect foarte important pentru companiile mari, unde cheltuielile cu transportul angajaţilor au frecvenţă mare, iar colectarea tuturor documentelor aferente - alături de raportarea lor în contabilitate - este o activitate care consumă foarte mult timp pentru sume individuale relativ mici.

Serviciul Bolt Business este prezent pe piaţa din România de peste un an şi este utilizat, în prezent, de peste 3000 de clienţi corporate, care aleg să-şi transporte angajaţii în scop de serviciu. Majoritatea companiilor client sunt medii şi mari, active în diferite domenii, precum retail, mass media, financiar-bancar, tehnologie, judiciar, arhitectură, call center, sănătate şi automotive.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb