BOMBA TICAIE LA ASF / DEPUTATUL PSD SORIN LAZĂR:  "Vom analiza, cu piaţa, situaţia de la ASF"

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 18 mai 2020

SORIN LAZĂR

SORIN LAZĂR

Lazăr: "Daniel Zamfir este unul dintre oamenii care ar putea să conducă ASF"

Revolta izbucnită în piaţă, atât îns egmentul asigurărilor, cât şi la transportatori şi administratorii service-urilor auto, Sorin Lazăr - preşedintele Comisie de buget, finanţe-bănci din Camera Deputaţilor ne-a transmis opinia sa pe subiect, precizând că a reţinut că sunt opinii divergente cu privire la anumite decizii din ultima vreme ale Autorităţii de Supraveghere Financiară.

"Avem toate opiniile în atenţie şi vom organiza o întâlnire cu transportatorii, asigurătorii, reprezentanţii reţelelor de service auto şi vom analiza care este situaţia", ne-a declarat preşedintele Sorin Lazăr.

În legătură cu aspectele semnalate de Ziarul BURSA referitoarea la scandalul de la SIF-uri pe care ASF pare incapabilă să îl aplaneze, preşedintele comisiei de specialitate din Camera Deputaţilor a preferat să nu se pronunţe, spunând că instituţia respectivă are un regim aparte, în care Parlamentul exercită doar un control al activităţii şi numeşte membrii Consiliului de Administraţie. Cu toate acestea, referitor la criticile aduse la adresa lui Gabriel Grădinescu, vicepreşedinte ASF pentru piaţa de capital, Sorin Lazăr a spus că "orice lider creează păreri pro şi contra şi că respectivele acuzaţii vor fi analizate de comisia de specialitate din Camera Deputaţilor".

Întrebat de Ziarul BURSA când va fi numit un nou preşedinte în fruntea ASF, ţinând cont că postul este vacant după numirea lui Leonard Badea în funcţia de viceguvernator al BNR, Sorin Lazăr a menţionat că nu s-a stabilit încă o dată cu privire la demararea procedurii privind acest lucru.

Referitor la candidatura senatorului Daniel Zamfir pentru şefia ASF, preşedintele Sorin Lazăr ne-a spus: "Deocamdată nu s-a luat încă o decizie cu privire la acest lucru în forurile de conducere ale PSD. Domnul Zamfir este un tip foarte tenace, bătăios şi muncitor. În opinia mea, Daniel Zamfir este unul dintre oamenii care ar putea să conducă ASF".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb