Borbely: UDMR doreşte reducerea CAS la 41% de la 1 ianuarie 2012

Ziarul BURSA #Politică / 31 mai 2011

Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, că Uniunea doreşte reducere CAS de la 44 la 41%, începând cu 1 ianuarie 2012. El a spus că de câte ori s-a discutat subiectul reducerii CAS în coaliţie s-a convenit că acest lucru se poate face, dar că discuţiile nu au fost finalizate, rămânând de stabilit, printre altele, şi data de la care să fie aplicată o astfel de măsură.

Laszlo Borbely a subliniat că exis-tă un grup de lucru pentru domeniul economic la nivelul coaliţiei, care va veni şi cu alte propuneri, alături de reducerea CAS.

Vicepreşedintele politic al UDMR a spus că luna iunie este crucială din punctul de vedere al coaliţiei pentru că există un protocol încheiat în luna februarie, are prevede unele termene limită pentru adoptarea unor legi, printre care o serie de legi economice. El a dat ca exemplu două iniţiative ale Uniunii, una privind cadrul pentru IMM-uri, care este discutată de 8 luni şi care ar trebui adoptată până la sfârşitul lunii iunii, şi un proiect pentru reducerea CAS. "Acest lucru l-am discutat de mai multe ori. Trebuie să fixăm numai data de la care vom reduce CAS", a afirmat deputatul, citat de Mediafax.

"Aici, coaliţia va putea să îşi demonstreze viabilitatea, prezenţa la lucrările Parlamentului, unde săptămâni de-a rândul nu am putut să votăm legi organice din cauză că nu erau destui deputaţi prezenţi, nemaivorbind de Senat unde există o majoritate foarte subţire", a arătat Borbely.

Guvernul lucrează la măsura reducerii CAS, care este prevăzută în acordul cu FMI, a declarat recent fos-tul ministru al Economiei, Adriean Videanu, arătând că probabil această problemă va fi discutată la proxima vizită a misiunii FMI în România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb