BRAŞOV Primarul Coliban cere lămuriri şefului Poliţiei Locale în contextul suspiciunilor de fraudă la testarea angajaţilor

G.U.
Politică / 8 martie 2021

Primarul Coliban cere lămuriri şefului Poliţiei Locale în contextul suspiciunilor de fraudă la testarea angajaţilor

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, i-a solicitat, astăzi, şefului Poliţiei Locale, Nicolae Aldea, "să-şi lămurească activitatea" oficial, atrăgându-i atenţia că instituţia pe care o conduce se confruntă "cu un nivel minim de încredere din partea braşovenilor", consumând peste 4 milioane de euro anual, "fără a furniza servicii de calitate braşovenilor", transmite Agerpres.

"Astăzi, am trimis domnului Nicolae Aldea două adrese oficiale, menite să lămurească activitatea sa de director al Poliţiei Locale. Prima adresă îi cere ca până mâine la ora 10:00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competenţe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului", a declarat, luni, primarul Allen Coliban.

A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliţiei Locale "reieşite din numeroase sesizări depuse de cetăţeni şi de personalul angajat în această instituţie, în ultimele patru luni", notează sursa citată.

"După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce priveşte Poliţia Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliţia Locală Braşov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea braşovenilor şi are nevoie de un management eficient, care să implementeze acţiuni concrete şi cu rezultate, care să transforme această instituţie într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituţie locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate braşovenilor", a subliniat Coliban.

Recent, în mediul online, au apărut acuzaţii privind o posibilă fraudare a unui concurs organizat de Poliţia Locală Braşov. Concursul a fost organizat în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov, care prevede obligativitatea ca toţi poliţiştii locali braşoveni să participe la această testare, scopul fiind ca cei mai slabi 12 lucrători să fie concediaţi.

Ulterior, conducerea Poliţiei Locale Braşov a anunţat că va sesiza organele de cercetare penală privind posibila fraudare a concursului, "constatând că există unele suspiciuni rezonabile care ar putea genera o situaţie de neîncredere în corectitudinea acestuia".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb