BRD Finance estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10% în acest an

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 aprilie 2007

BRD Finance estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10% în acest an

BRD Finance IFN estimează o creştere cu circa 10% a cifrei de afaceri în acest an, faţă de 2006, când afacerile sale au însumat 487 milioane lei, a spus, ieri, directorul de marketing al instituţiei, Liliana Dumitru.Avansul afacerilor din acest an va depinde, însă, şi de evoluţia pieţei, a menţionat Dumitru, citată de NewsIn.

Compania a acordat primul credit de consum în iunie 2004 şi a reuşit să treacă pe profit la sfârşitul anului trecut, iar obiectivul său pe termen scurt este să atingă un profit similar cu media din Europa, de circa 2% din volumul total de credite acordate de la înfiinţare până în prezent, a mai spus Dumitru. Directorul nu a precizat la cât se ridică, în prezent, valoarea totală a creditelor acordate de BRD Finance.

Directorul de marketing a menţionat că instituţia a înaintat, în urmă cu o săptămână, reglementările proprii către Banca Naţională a României (BNR) în care este prevăzută o creştere a gradului de îndatorare maxim admis de bancă, în funcţie de situaţia financiară a fiecărei persoane în parte. Instituţia financiară a constituit în acest sens, un coş de cheltuieli minime, în baza datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS). Dumitru a mai spus că se aşteaptă ca, potrivit legii, banca centrală să ofere un răspuns la această cerere în circa trei săptămâni.

Banca centrală a eliminat recent limitarea gradului de îndatorare a populaţiei la 30% din venitul net lunar pentru creditele de consum, însă băncile şi instituţiile financiare nebancare trebuie să îşi alcătuiască norme proprii de prudenţialitate şi de risc pe care să le trimită băncii centrale pentru avizare.

BRD Finance este o instituţie financiară nebancară, membră a grupului Societe Generale şi este specializată în credite de consum. Compania este prezentă în peste 4.000 magazine şi reţele de retail din România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb