BRD - operaţiuni de factoring în valoare de 164 milioane de euro la sfîrşitul lunii octombrie

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 noiembrie 2005

BRD - Groupe Societe Generale a înregistrat, la sfîrşitul lunii octombrie, un volum total al operaţiunilor de factoring de 164 milioane euro (valoarea totală a creanţelor derulate prin factoring), superior cu 178% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2004, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai băncii, într-un comunicat de presă.

Operaţiunile de factoring intern au avut cea mai importantă creştere (+ 281%, faţă de perioada similară a anului 2004), atingînd 105 milioane euro, la sfîrşitul lunii octombrie 2005. Pachetul de servicii de factoring oferit de BRD include, pe lîngă finanţarea creanţelor, şi serviciul de management al creanţelor, constînd în administrarea acestora, colectarea şi, după caz, acoperirea riscului de neplată al debitorilor. Procedurile de colectare oferite de BRD - Groupe Societe Generale pe piaţa românească permit scurtarea perioadei de încasare a creanţelor şi micşorarea costurilor de finanţare aferente, suportate de client.

Oferta BRD - Groupe Societe Generale permite clientului să opteze, în funcţie de necesităţi, pentru anumite servicii sau pentru întregul pachet de factoring. Folosirea produsului factoring are impact imediat asupra cash-flow-ului clientului, permiţînd dezvoltarea afacerii fără imobilizarea activelor societăţii în garanţii materiale.

BRD este prima bancă din România care, în anul 1994, a oferit servicii de factoring, dar şi prima instituţie bancară cu statut de membru deplin al Factors Chain International. BRD - Groupe Societe Generale este cea mai mare bancă privată din România, cu active ce depăşesc 5,2 miliarde euro. Banca are peste 1,7 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 260 de unităţi. BRD a emis peste 1,15 milioane de carduri şi deţine un parc de peste 500 de ATM-uri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb