BRD şi Eldrive lansează un proiect pilot de instalare de staţii de încărcare pentru maşini electrice la sucursale

T.B.
Bănci-Asigurări / 20 septembrie 2023

BRD şi Eldrive lansează un proiect pilot de instalare de staţii de încărcare pentru maşini electrice la sucursale

BRD Groupe Societe Generale, în cooperare cu Eldrive România, a demarat în această lună prima fază a unui proiect pilot de instalare de staţii de încărcare pentru maşini electrice la sucursalele din Galaţi şi Timişoara, se arată într-un comunicat de presă al BRD, remis redacţiei. Pentru următoarea etapă sunt propuse oraşele Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. La aceste staţii vor avea acces atât clienţii, cât şi angajaţii băncii, se mai arată în comunicat.

În proiect au fost incluse staţii de încărcare rapidă de peste 120kW, câte una în fiecare sucursală, informează banca. Cele două staţii date în funcţiune au câte doi conectori tip CCS şi pot astfel împărţi puterea de încărcare în 60 kW cu 60 kW, pentru alimentarea simultană a două maşini, potrivit sursei citate.

"BRD Groupe Societe Generale este prima banca din ţară cu care avem oportunitatea de a crea un proiect de sustenabilitate care încurajează electromobilitatea în zonele urbane aglomerate. Sperăm să extindem colaborarea la nivel naţional şi astfel, cât mai mulţi posesori de maşini electrice să poată beneficia de soluţii de încărcare rapidă, la îndemână", a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager, Eldrive România, arată datele comunicatului.

"Sustenabilitatea este o componentă importantă a strategiei de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) a BRD Groupe Societe Generale. Obiectivul declarat al grupului este de a construi împreună cu clienţii noştri un viitor mai bun şi sustenabil, prin soluţii financiare responsabile şi inovatoare. Acest proiect pilot prin care instalăm staţii de încărcare rapidă a automobilelor electrice la sucursalele noastre face parte dintr-un set mai larg de iniţiative prin care ne propunem să ne creştem continuu impactul pozitiv în mediu şi societate", a declarat Mihai Selegean, Director General Adjunct, BRD Groupe Societe Generale, aşa cum se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb