BT şi Fondul European de Investiţii - acord pentru finanţarea microîntreprinderilor

F.A.
Companii / 7 noiembrie 2013

Fondul European de Investiţii şi Banca Transilvania au încheiat un acord de garantare a creditelor, pentru susţinerea a peste 2.000 de micro-întreprinderi din România, potrvit unui comunicat de presă.

Acest parteneriat va facilita accesul micro-întreprinderilor la finanţare, în special accesul tinerilor întreprinzători din România care se confruntă cu dificultăţi la angajarea creditelor din surse tradiţionale de finanţare, arată sursa citată.

Programul Progress este susţinut de Comisia Europeană şi de Banca Europeană de Investiţii şi este gestionat de Fondul European de Investiţii.

Per-Erik Eriksson, Coordonatorul echipei de Micro-finanţare a declarat: "Suntem încântaţi de semnarea acestui acord de garantare cu Banca Transilvania din Romania, în baza programului Progress. Sunt convins că această finanţare va fi in beneficiul micro-întreprinderilor şi va contribui la creşterea economica si incluziunea sociala in Romania".

Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, a menţionat: "Intrarea Băncii Transilvania în acest program de garantare este parte din strategia de diversificare a instrumentelor de susţinere a IMM-urilor locale. Am fost şi suntem activi în acest domeniu, tocmai pentru că susţinerea antreprenorilor este una dintre premisele revenirii economiei româneşti".

Instrumentul European de Micro-finanţare Progress (Micro-finanţarea Progress) furnizează garanţii şi instrumente de finanţare furnizorilor de microcredite. Această iniţiativă de 203 milioane de EUR este finanţată de Comisia Europeană şi Banca Europeană de Investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb