Burduja: "Am plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, ceea ce înseamnă 50 de milioane de euro, anual, tariful de distribuţie de la Transgaz la CET-uri"

R.S.
Politică / 10 mai

Burduja: "Am plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, ceea ce înseamnă 50 de milioane de euro, anual, tariful de distribuţie de la Transgaz la CET-uri"

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat că până astăzi, noi am plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, ceea ce înseamnă 50 de milioane de euro, anual, tariful de distribuţie de la Transgaz la CET-uri, el dând ca exemplu distanţa între CET Vest şi magistrala Transgaz, care este de doar 400 de metri, conform News.ro.

"Trei din patru CET-uri, în oraşul ăsta, sunt din anii 70, ele sunt poluante şi foarte scumpe, foarte ineficiente. (..) O să vă dau o ştire, din 2007, până astăzi, noi am plătit degeaba, peste 3,3 miliarde lei, în total, înseamnă 50 de milioane de euro, anual", a declarat Sebadstian Burduja la DcNews.

El a precizat că "gazul vine pe magistralele Transgaz, şi să plăteşte tarif de transport Transgaz", potrivit sursei citate.

"Ajung în apropierea CET-urilor şi se plăteşte apoi, pe ultima bucată, pe distribuitor, un tarif de distribuţie. Acest tarif a ajuns la 50 de miioane de euro, anual, în medie. Ştiţi ce distanţă este între un CET şi magistrala Transgaz? Între 400 de metri, la CET Vest şi vreo 3 kilometri la CET Grozăveşti. Nimeni nu s-a preocupat", a mai arătat Burduja, scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Pun pariu ca s-au platit la niste baieti destepti banii. Vezi ca nu spune CUI s-au platit banii. De la transgaz pana la cet sunt 400 m. pt 400 m 50 mil eur anual suna a capusa- tun- teapa tipic psdnl ista.

    Si acum cine stie de ce , ne "salveaza" tocmai Burduja. 

    Burduja iese din tiparul politicianului obisnuit si devine cistigatorul alegerilor la Primaria Bucurestilor.Eleganta occidentala , cunosterea oxfordiana , simplitatea mesajului nedublat de alte forme exprimative pline de parizer sau usturoi il pozitineaza ca si invingator .

    1. Cat mai e postarea ?

      Ministerul Economiei deține 58.51% din Transgaz, 30.73% persoane juridice (eg. Fondul Proprietatea), si 10.76% din acțiuni sunt deținute de persoane fizice. Burduf si tataburduf cate actiuni are la transgaz prin intermediari cu parizer si usturoi?

    "...a plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, ceea ce înseamnă 50 de milioane de euro", si daca nu ar fi Nicusor nu fi platit "degeaba", oare ce s-ar fi intamplat? Se taia apa calda si caldura in tot Bucurestiul...asa cum au patit ploieistenii? Si acolo, la Prahova, (inca) sunt la putere hotii pnl....pnl cu litere mici si foarte mici dupa alegeri...seniorul Quintus inca se mai rasuceste in mormant.

    Jaful si nemernicia provin din amonte, de la cei care nu au facut mai nimic pentru infrastuctra Capitalei, aka

    de la aia cu care te-ai inhaitat: dr. Oprescu si madam Pandele (zisa si Firea).  

    Aici sunt banii dumneavoastra.

    Teapa pentru romanii din restul tarii...cam asta zice burduja 

    Cand spui jumatate de adevar faci un favor faotuitorului, faptuitor care inca nu a precizat ca va sponsoriza campania electorala; nu strica sa fie atentionat ! O fi sesizat si parchetul ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb