BUSINESS INSIDER:  "Biden trimite drone «Phoenix Ghost», pentru combaterea forţelor ruse masate în Donbas"

A.I.
Internaţional / 23 aprilie 2022

"Biden trimite drone «Phoenix Ghost», pentru combaterea forţelor ruse masate în Donbas"

Noile drone "Phoenix Ghost" sunt livrate Ucrainei ca parte a pachetului de ajutor militar în valoare de 800 milioane de dolari, conform unei declaraţii a Pentagonului, scrie Business Insider.

Este pentru prima dată când se vorbeşte despre livrarea unor "Phoenix Ghost" , drone despre care se cunosc puţine privind gamele sau capacităţile pe care le au. Pe lista Pentagonului cu echipamentele militare pentru Ucraina se găsesc 121 de astfel de drone, conform Politico, informaţie preluată de Business Insider.

John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului a refuzat să dea detalii specifice, dar a spus că dronele sunt potrivite pentru terenul deschis al regiunii Donbas din Ucraina, locul unde se concentrează acum ofensiva Rusiei. El a spus că dronele sunt echipate cu camere şi că "focusul lor principal este atacul".

Kirby le-a comparat cu sistemele cu o singură utilizare, cunoscute sub numele de "Kamikaze Drones" trimise de Statele Unite în Ucraina luna trecută. Acestea, pot pluti deasupra unei ţinte până la 40 de minute şi lansa focoase ce se detonează la impact, conform Business Insider.

Dronele "Phoenix Ghost" au fost dezvoltate de Forţele Aeriene ale Statelor Unite în colaborare cu compania Aevex Aerospace, scrie Politico.

Lt. Gen. David Deptula, decan al Institutului Mitchell pentru studii aerospaţiale, a spus că "Phoenix Ghost" sunt eficiente împotriva ţintelor medii blindate de la sol, pot zbura mai mult de şase ore şi pot opera noaptea folosind senzori infraroşii.

Iniţial Kirby a declarat reporterilor că dronele au fost "dezvoltate rapid" pentru Ucraina, dar ulterior a clarificat că procesul începuse înaintea invaziei ruse din 24 februarie, conform Reuters, preluat de Business Insider.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Din câte știu eu,. nu se poate lupta cu drone contra rachete.

    Aducă ii trimite Puțin niste rachete lu Biden și îl rezolva rapid cu tot cu masoneria sinistră care l-a pus în funcție. 

    1. Ești bolnav la cap, că și fuhrer-ul tău Putler.

      Daca sunt la fel de fiabile ca tancurile, rachetele rusesti vor exploda pe rampe inainte de lansare.

    Cum o cauta cu lumanarea Bideu.. Sa nu se mire americanii daca se trezesc cu rachetele rusesti in New York , prea intind coarda cu armamentul trimis catre Ukraina sa i atace pe rusi.. Asta e un razboi a SUA cu Rusia pe teritoriul Ukrainei.. Practic SUA este in razboi cu Rusia...Iar noi suntem la mijloc....

    1. Ai mintea spalata!

      Rusii ii ataca pe ucraineni in Ucraina si nu invers! 

      Nu e treaba Rusiei unde isi comanda ucrainenii armamentul. E tara lor si ii priveste ce fac acolo. 

      SUA e in razboi cu Rusia? Cu dronele? Asta numiti voi razboi? Toata armata Rusiei lupta cu cateva drone americane si niste lansatoare portabile? Daca americanii ar fi trimis televizoare, laptopuri si whiskey (adevaratele distrugatoare de blindate) in Ucraina, razboiul era incheiat demult. 

      Rusii nu pot "lupta" cu succes decat cu civilii.

      Numai drone? Dar rachetele? dar sistemele antitanc? dar sistemele antiaeriene? Munitie de toate tipurile, avioane de lupta si piese de schimb plus ofiteri instructori... Asta nu inseamna ca SUA vor sa lungeasca razboiul din Ukraina pana la calendarele grecesti..? Intrebarea este De ce ?

      Nu stiu ce sa spun dar americanii au vrut,,sa-l extraga,,pe Zelenski din Ucraina de la inceputul invaziei rusesti de vreo doua ori dar Zelenski a refuzat.Daca americanii ar fi vrut razboi in Ucraina nu i-ar fi propus.Daca Zelenski parasea tara ,era sfarsit de capitol,ca in Afganistan.Si asa este,ucrainenii au dreptul sa se apere si sa ia arme de unde poftesc si de la cine le ofera.Este dreptul lor elementar de a se apara,care e problema rusilor?Nu e treaba magarului de unde beau oile apa!

    Aceste jucarii sunt penibile. Tot ce este nevoie este sa pui o patura de camuflaj pentru un tanc si gata.

    Facem comert si vindem iluzii. Ucrainienii au cam ramas lipiti in transee. 

    1. Atunci sa lase paturile de camuflaj pe ele tot timpul si s-a rezolvat, rusii castiga razboiul. De miscat pot sa le miste sau trebuie sa ramana si fixe?

      "which sources said the U.S. military has used quietly for years in targeted killing operations in Afghanistan"

      Russian forces likely deployed the same KUB-BLA drone that showed up in the Kyiv area in Idlib, a city in northwestern Syria, to kill high-level targets and blow up pickup trucks carrying people of interest, experts said. 

       

      Cele americane functioneaza cu GPS, dar GPS-ul este blocat in zona ostilitatilor. Sunt detectabile prin radar. Ele functioneaza impotriva armatelor inferioare tehnologic.

      Iar de la viteza le ia ameteala.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb