CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ''Toţi românii trebuie testaţi pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul''

G.U.
Politică / 5 noiembrie 2020

''Toţi românii trebuie testaţi pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul''

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu susţine că toţi românii trebuie testaţi pentru a avea un moment "zero" al luptei cu coronavirusul, acest lucru fiind posibil în cadrul unui "Program naţional de testare", conform Agerpres.

"În lipsă de idei şi credibilitate, guvernul Iohannis-Orban închide oraşele şi satele fără nici un fel de logică. Închiderea/carantinarea unei localităţi are sens dacă ea este însoţită de o testare a tuturor celor închişi. Închiderea fără testare nu este decât o condamnare a tuturor celor izolaţi. Ce şansă au cei sănătoşi să scape de infectare dacă sunt închişi de-a valma cu cei infectaţi, dar care nu ştiu că sunt purtători de virus? Finalul unei carantinări este infectarea tuturor!!! Adică un fel de selecţie naturală, gen scapă cine poate! Şi dacă nu fac teste, de unde ştiu că virusul a murit??? Deci este total greşit!", susţine Tăriceanu într-o postare pe Facebook.

Potrivit fostului premier, "tema închiderii totale a ţării, soluţie pe care guvernanţii o pregătesc după ce îşi văd sacii în căruţă pe 6 decembrie, este drumul sigur spre o criză economică şi socială din care va fi foarte dificil să ieşim".

"Chiar dacă ne închid în decembrie, când tradiţional activitatea este mai redusă, ce vom găsi peste 30 de zile, când lockdown-ul se va termina? O ţară în ruină, cu un şomaj la cer, cu un învăţământ în haos şi cu oameni înfometaţi, gata să dea în cap pentru o coajă de pâine! Îşi asumă Iohannis şi Orban acest viitor sumbru? Soluţia există şi ea este un Program Naţional de Testare. Toţi românii trebuie testaţi pentru a avea, în sfârşit, un moment "zero" al acestei lupte cu coronavirusul. Şi abia de atunci vedem care sunt persoanele sau, după caz, chiar comunităţi care trebuie izolate. Dar nu izolăm şi nu închidem după ureche comunităţi sau şcoli! Dacă Iohannis şi Orban nu sunt capabili ca din cele 110 miliarde de lei pe care le-au împrumutat să facă o testare naţională, atunci trebuie să plece ca să vină cineva care poate!", a concluzionat Tăriceanu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Taricene, iar esti pe dinafara! Doar daca nu esti platit de firmele care fac testari corona (si pentru ca ai fost si prim-ministru, nu poti fi chiar atat de prost sa faci o asemenea propunere). Si vrei ca toti romanii sa fie testati in aceeasi zi? Spune-ne eminenta in detaliu cum vrei testarea tuturor romanilor! Vrei sa vina si romanii din strainatate de sarbatori si sa fim testati cu totii de Craciun? Sa-ti recitesti articolul dupa alegeri si, daca guvernantii nu vor inchide tara dupa 6 decembrie, ia-ti talpasita si du-te unde vezi cu ochii! Ai imbatranit si nu mai judeci!

    Trebuie testati cu armata, am înțeles ideea, după care duși încolonați la vot iar mai apoi închiși în case ca ultimii șobolani. Cam asta e optica lu Iohannis.

    Daca va iutati pe harta cu raspandirea covid, veti constata ca aceasta vietate este rasista. Nu prea ataca rasa galbena !

    Dar si mutatiile pe care le-a suferit bazaconia par sa fie "programate" pe caucazieni.  

    Romania cu 25 000 de infectari pe zi cum se "preconizeaza", in 40 de zile ajunge la 1 milion de infectati. Se zice ca unul din 34 moare, aceasta inseamna ca in 40 de zile vor murii 29 000 de oameni. Si daca vaccinarea va fi un esec si .. Intr-un an nu vor scapa cam.... 265. 000 de romani. Si aceasta daca nu va fi mai rau!

    Nu ar fi de mirare ca in final unele rase sa dispara si sa se ajunga la cele ce le stim " rasa galbena va stapanii lumea". Tramp nu a fost prea departe de adevar.  

    Testarea in masa nu are ca scop stabilirea unui moment zero , nici nu se poate asa ceva -iesi de la testare si te infectezi si s-a dus dracului momentul zero.Insa darul le lozincard a lui Tariceanu lanseaza prostii.Testarea unui numar cat mai mare poate avea insa un rol pozitiv altfel : scoaterea din comunitate a celor infectati poate diminua raspandirea virusului

    bai , prostalaule , inginer de kkt , ce esti , daca te testezi si te reinfectezi , ce moment zero este ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb