Camera Depuaţilor a respins aprobarea ordonanţei "lăcomiei"

M.G.
Politică / 29 mai 2019

Cătălin Drulă (Sursă foto: Twitter)

Cătălin Drulă (Sursă foto: Twitter)

Actualizare - Astăzi, comisia IT&C, a respins aprobabrea OUG 114 ("OUG lăcomiei") cu 7 voturi "pentru" (2 USR, 2 PNL, 1 PMP, 1 UDMR, 1 minorităţi) şi 1 "abţinere" (PSD).

-----

Cătălin Drulă, deputat USR, va propune astăzi raport de respingere pentru legea de aprobare a ordonanţei de urgenţă 114/2018, care intră pe ordinea de zi a Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor.

Preşedintele comisiei respective, deputatul Cătălin Drulă, a scris pe pagina personală de Facebook: "Azi de la ora 17 pe ordinea de zi a Comisiei de IT&C din Camera Deputaţilor vom avea OUG 114 (OUG-ul "lăcomiei"). Voi propune raport de respingere. Acest act normativ e un dezastru pentru economia românească şi trebuie respins în întregime. Pentru a trece raportul de respingere e nevoie de voturile a 50% + 1 din cei prezenţi şi de un cvorum de participare la Comisie de 8 persoane. Vom vedea dacă reprezentanţii partidelor în Comisie au înţeles ceva din votul de duminică".

La începutul lunii martie legea a fost adoptată tacit de către Senat. Camera Deputaţilor este for decizional, iar legea de aprobare a ordonanţei lăcomiei trebuie să primească rapoarte de la alte două comisii din Cameră, cea de Muncă şi cea de Buget.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. atunci n ati inteles prea mult stimati domn

    1. Intre altele , si pentru asta , stimate domn !

      CUM AM MA-I SPUS-O , SI IN ALTE DATI , 114 - LE ASTA , A FOST NASCOCIT SI CREAT DE MARELE FARAON VECHIO - COMUNIST , TOVARASUL LIVIU DRAGNEA , DE- A LUNGUL UNEI PERIOADE DESTUL DE MARICELE DE TIMP !!! A FOST SPRIJINIT SI DE MARII DUSMANI PE FATA AI BANCILOR , TOVARASII ZAMFIR , PIPEREA , VILCOV , SI LUPULETUL TEODOROVICI !!! EI SI MULTI ALTII CA EI , URASC DE MOARTE CAPITALISMUL , SI SISTEMUL CAPITALIST !!! IN ADINCUL LOR , DORESC REINTOARCEREA LA SISTEMUL COMUNIST , CU PRETURI FIXE , DOBANZI FIXE , DACA SE POATE , SI SALARII FIXE !!! AU FACUT BANCILE CAPITALISTE RAIOASE , PROFIT URIAS ??? IA , SA LE LUAM NOI , CEA MAI MARE PARTE DIN BANI !!! DE CE ??? PENTRU CA PUTEM !!! DE CE INTERVENIM , SA SCHIMBAM NOI CONTRACTELE DINTRE BANCI , SI CLIENTII LOR ??? PENTRU CA PUTEM !!! DE CE SA PUNEM TAXE , DE 2-3 % DIN CIFRA DE AFACERI , IN ENERGIE SI TELECOM ??? PENTRU CA PUTEM !!! LA CARE NU-I CONVINE , ''''''' SA PLECE ''''''' !!! NU-L TINEM NOI CU FORTA AICI !!! DAR AU FACUT TOATE ASTEA , PE BAZA CA , ''''''' NU PLEACA CAINII DE LA MACELARIE ''''''' !!! FRUMOASE , SI STALINISTE EXPRESII !!!! INTR-ADEVAR , PENTRU EI , CAPITALISTII SANT , '''''' NISTE CAINI BLESTEMATI '''''' !!! 7-8-9 % , DOBANZI LA CREDITE , E ASA CUM A SPUS SI TOVARASUL TATICEANU , ''''''' CAMATARIE CURATA '''''' !!! OARE ??? DACA VREI SA IEI BANI CU CAMATA , DU-TE LA INTERLOPI , SI ACOLO SA VEZI DACA E S-AU NU E CAMATA !!! 300 % LA 3 LUNI , 600 % , LA 6 LUNI , ETC , ETC !!! SI CU ASTIA , NU TE JOCI , CA CU BANCILE !!! DACA AI CHEF SA NU PLATESTI RATA ACUM , DECLARI CA O PLATESTI ALTA DATA !!! AICI IN DOMENIUL ASTA , DACA NU ''''''' POTI SA PLATESTI ''''''' , I-TI POTI PIERDE CHIAR SI VIATA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb