Campania Vastint România#PauzaDeFapteBune se anunţă a fi un succes


Comunicate de presă / 16 aprilie

Campania Vastint România#PauzaDeFapteBune se anunţă a fi un succes

Campania de donarea de sânge organizată de Vastint România în parteneriat cu Grupul Digi (Digi24, Digi FM şi ProFM), #PauzaDeFapteBune, a reuşit să îşi îndeplinească obiectivele stabilite, atrăgând un număr impresionant de participanţi.

Locurile disponibile pentru donare s-au ocupat într-un timp record, oferind un impuls semnificativ organizatorilor pentru a continua iniţiativa #PauzeiDeFapteBune, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, pe data de 17 aprilie, Vastint România şi Grupul Digi vor organiza cea de-a doua ediţie a campaniei de donare de sânge #PauzaDeFapteBune. Evenimentul va avea loc la Business Garden Bucharest, unde va fi relocată temporar o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti. Numărul remarcabil de donatori care s-au înscris în timpul record la această campanie maraton de 8 ore pentru viaţă demonstrează forţa colaborării şi a solidarităţii umane.

Dăruieşte sânge în #PauzaDeFapteBune

Mâine, Vastint România în colaborare cu grupul Digi, şi-a invitat colaboratorii şi angajaţii din clădirile de birouri să doneze sânge într-o #PauzaDeFapteBune.

"Oamenii din comunitatea Business Garden Bucharest îşi doresc să ofere ajutor prompt şi eficient, ne încurajează să continuăm iniţiativa noastră de a sprijini donarea de sânge şi să menţinem parteneriatul cu Grupul Digi.", declară Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

"Anul acesta, am avut curaj să facem mai mult şi am creat umbrela #PauzaDeFapteBune, sub care vrem să invităm comunitatea Business Garden Bucharest să fie parte activă dintr-o serie de proiecte şi evenimente cu impact pozitiv în societate.", adaugă reprezentantul Vastint România.

Fii mai bun şi mai darnic

"Avem acelaşi sânge" este cel mai amplu şi ambiţios proiect naţional al unei televiziuni de ştiri în beneficiul pacienţilor. Proiectul staţiei Digi24 a debutat pe 1 Decembrie 2022, reuşind ca până acum să mobilizeze un număr de 5000 de donatori din 19 judeţe.

Anul acesta, în prag de Paşte, te îndemnăm să fii generos şi să dăruieşti viaţă. Acţiunea de donare de sânge nu aduce doar beneficii morale, ci şi unele extrem de utile în viaţa de zi cu zi. De anul acesta, valoarea tichetelor de donare a crescut la 280 de lei, la care se adaugă o zi liberă la locul de muncă, precum şi reducere la transportul în comun. În plus, te vei bucura de un set de analize gratuite.

Pe lângă aceste avantaje, donarea de sânge aduce beneficii şi pentru sănătatea ta. Un singur donator poate salva 3 vieţi prin donarea a 450 de ml de sânge. Acest proces este realizat de personalul medical specializat, garantându-ţi verificări medicale regulate şi o îmbunătăţire a stării generale de sănătate.

Cine poate fi donator? Oricine, cu vârsta peste 18 ani şi cu o greutate minimă de 50 de kilograme. Este necesar să ai sub 60 de ani şi să nu suferi de boli cronice, precum şi să nu fi suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni. Este o oportunitate pentru oricine doreşte să facă un dar special în această perioadă de sărbători şi să aducă un zâmbet pe chipurile celor în nevoie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb