CÂMPEANU: "Îndemn la maximă prudenţă ca de 1 martie, oferirea unui mărţişor să se facă cu respectarea tuturor regulilor"

A.P.
Miscellanea / 28 februarie 2021

"Îndemn la maximă prudenţă ca de 1 martie, oferirea unui mărţişor să se facă cu respectarea tuturor regulilor"

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a afirmat că a îndemnat la maximă prudenţă ca pe data de 1 martie, oferirea unui mărţişor sau a unei flori să se facă cu respectarea tuturor regulilor pentru ca acest moment să nu se transforme într-o interacţiune care să faciliteze transmiterea virusului, potrivit News.

"Am îndemnat la maximă prudenţă şi respectarea tuturor regulilor în aşa fel încât acest moment special, a oferi o floare sau a oferi un mărţişor, să nu se transforme într-o interacţiune care să faciliteze transmiterea virusului", a declarat Sorin Cîmpeanu, duminică seara, la Digi 24.

El s-a referit şi la recomandarea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, de a fi purtate mănuşi în momentul oferirii unui mărţişor sau al unei flori.

"Despre purtarea mănuşilor în timp ce oferi mărţişorul, nu am nicio competenţă să mă pronunţ pentru că excede competenţelor Ministerului Educaţiei, sigur sunt de natură epidemiologică aceste solicitări, nu am auzit să fie fundamentate, dar dacă cineva le poate fundamenta, aşteptăm cu interes. Nu am auzit, nu am fost informaţi, nu am transmis în sistem o astfel de recomandare cu titlu de obligaţie sau nu", a explicat ministrul Educaţiei, citat de News.

Întrebat dacă luni, pot fi oferite mărţişoare şi flori, Sorin Cîmpeanu a declarat: "Nu cred că există vreo autoritate în statul român care să îşi dorească sau care să reuşească să interzică acest lucru. Este o exagerare, iar Ministerul Educaţiei nu susţine niciun fel de exagerare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb