Campusul Lumya se extinde

Miscellanea / 12 septembrie

Campusul Lumya se extinde

Asociaţia NIA Neurodiversity Academy anunţă cu bucurie un nou pas important în dezvoltarea Campusului Lumya, un proiect de referinţă dedicat sprijinirii adolescenţilor şi adulţilor cu autism. În parteneriat cu Consiliul Judeţean Giurgiu, o suprafaţă suplimentară de 11.500 mp, care se adaugă la cei 10.000 mp alocaţi iniţial, a fost pusă la dispoziţie pentru extinderea Campusului Lumya.

Această extindere va include construirea unei şcoli profesionale, a unei baze sportive şi recreative şi va aduce un sprijin considerabil în pregătirea vocaţională a tinerilor, precum şi în susţinerea activităţilor sportive, esenţiale pentru dezvoltarea lor fizică şi mentală.

"Ca mamă a unui tânăr cu autism şi preşedinte al Asociaţiei NIA Neurodiversity Academy, înţeleg nevoia urgentă de a crea un mediu care să susţină dezvoltarea şi integrarea socială a tinerilor cu autism. Alocarea acestui teren pentru Campusul Lumya reprezintă o investiţie în viitorul tinerilor cu autism, al familiilor lor greu încercate şi pentru întreaga comunitate, oferind şansa unei vieţi decente şi oportunitatea de a contribui la societate pentru persoanele cu autism. Vom demara activităţile aferente acestei extinderi în cursul anului viitor. Transmitem recunoştinţa noastră profundă Consiliului Judeţean Giurgiu şi celorlalte autorităţi judeţene pentru facilitarea dezvoltării acestui campus prin oferirea terenului necesar şi colaborarea constructivă în toate demersurile noastre. De asemenea, mulţumim autorităţilor locale şi reprezentanţilor Primăriei oraşului Bolintin-Vale pentru susţinerea continuă în acest proiect. Suntem recunoscători tuturor celor care sprijină zi de zi construirea Campusului Lumya", a declarat Steluţa Moisescu, Preşedinte al Asociaţiei NIA Neurodiversity Academy.

Campusul Lumya, situat în Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, se dezvoltă ca un spaţiu unic în România, dedicat oferirii de programe ocupaţionale, terapeutice, medicale şi servicii rezidenţiale, precum şi programe speciale de integrare socială pentru adolescenţi şi adulţi cu autism.

"Avem responsabilitatea, ca autorităţi publice judeţene şi locale, de a susţine educaţia şi integrarea tuturor persoanelor vulnerabile sau cu nevoi speciale. Suntem mândri să sprijinim acest proiect inovator, care răspunde nevoilor persoanelor cu autism din comunitatea noastră. Am fost profund impresionaţi de determinarea şi progresul realizat în construirea Campusului Lumya până acum, de profesionalismul şi seriozitatea echipei. Alocarea acestui teren reprezintă o investiţie în viitor, iar beneficiile pentru comunitate vor fi de lungă durată. Sunt încrezător că, prin colaborarea noastră cu reprezentanţii Asociaţiei NIA Neurodiversity Academy, vom continua să facem progrese semnificative", a declarat Dumitru Beianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

Primarul oraşului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, a adăugat: "Campusul Lumya reprezintă o resursă importantă nu doar pentru persoanele cu autism, ci şi pentru întreaga comunitate. Sunt sigur că acest proiect va deveni unul pilot, de referinţă, şi va fi replicat la nivel naţional, aducând beneficii majore pentru persoanele cu autism şi familiile lor. Suntem onoraţi că acest proiect se desfăşoară în oraşul Bolintin-Vale şi ne bucurăm să sprijinim, la nivel instituţional, programele de incluziune locală pentru buna desfăşurare a acestui proiect, în beneficiul celor care au cea mai mare nevoie de el."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb