CARMEN DAN: Preşedintele Iohannis şicanează activitatea Guvernului

I.V.
Politică / 10 decembrie 2018

Carmen Dan

Carmen Dan

Ministru Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat ieri, la România Tv, că preşedintele Klaus Iohannis şicanează activitatea Guvernului, calificând drept "dovadă clară de imaturitate politică" refuzul acestuia de a semna decretele de revocare a miniştirlor Transporturilor şi Dezvoltării şi de numire a unor înlouitori.

"Ne confruntăm cu această încercare a preşedintelui de a şicana activitatea guvernului, această dorinţă de a găsi tertipuri şi pretexte să nu semneze decretele de revocare", a afirmat Carmen Dan, adăugând că aatitudineaa şefului statulu "este o dovadă clară de imaturitate politică", dincolo de existenţa unui "război politic deja dus la extrem".

Ea a susţinut că activitatea Guvernului este blocată în acest moment şi că şeful statului ar trebuie să înţeleagă că acest Guvernu nu este guvernul lui.

"Ar trebui ca preşedintele României să înţeleagă că acest guvern nu este guvernul lui, este un guvern care îşi doreşte să guverneze eficient şi acest guvern răspunde în faţa Parlamentului care l-a învestit, pentru că, din fericire, România nu este o republică prezidenţială, aşa cum şi-ar dori Klaus Iohannis", a declarat ministrul de Interne.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul a sesizat Curtea Constituţională pentru a soluţiona blocajul creat de preşedintele Klaus Iohannis prin amânarea numirii unor miniştri.

"Singura situaţie incertă pe care o avem în acest moment este creată de domnul preşedinte Klaus Iohannis prin blocajul numirii miniştrilor în două domenii importante, mă refer la Dezvoltare Regională şi administraţie publică, dar şi la Ministerul Transporturilor. Cred că nu jocul politic trebuie să fie cel care să dicteze în această perioadă, cred că este important interesul României", a afirmat şefa Executivului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Idiotii astia au schimbat 3 guverne si jumatate in 2 ani; pur si simplu si-au batut joc de de scumpa tara. Presedintele pentru a mai infrina nitel marsul triumfal a inconstientei si nesimtirii lor si-a facut simtita prezenta, n-a revocat doi ministri. Atita le-a trebuit nemernicilor, care au inceput sa urle pe toate canalele: Klaus Iohannis şicanează activitatea Guvernului, presedintele are dorinţ bolnava de a găsi tertipuri şi pretexte să nu semneze decretele de revocare, presedintele este imatur politic, presedintele blocheaza activitatea guvernului, guvernul vrea sa lucreze eficient dar presedintele ii pune piedici, presedintele blocheaza numirea ministrilor desi a numit vreo saptezeci sau optzeci in doi ani,... Ce tie si cu muierilea astea idioate, cind se apuca sa urle se aude pina,n... China.

    Pai, mai idiotilor si idioatelor, mai nesimtitilor si nesimtitelor ce sunteti, mai infractorilor, in loc sa va ocupati de paiul din ochiul Presedintelui, n-ar fi mai potrivit sa va ocupati de birna din ochii vostri?

    1. .........etc. si mai afirma Dragnea ca presedintele nu-i lasa sa faca autostrazi. Doamne ,doamne cata nesimtire poate exista la acest "mafioti"

    ... mai vreți 1,2.. REMANIERI până la CRĂCIUN și nu-i finalizată ????? CLAMAȚIIII !!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb