Cătălin Cîrstoiu: "Am fost transformat, în două săptămâni, dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu"

R.S.
Politică / 8 aprilie

Cătălin Cîrstoiu: "Am fost transformat, în două săptămâni, dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianţei PSD-PNL la funcţia de primar general al Bucureştiului, a precizat că nu este incompatibil şi că nu a primit nicio concluzie din partea ANI, în urma unui control al Corpului de Control al premierului de la acea dată, Ludovic Orban, relatează News.ro.

"Nu sunt incompatibil. Am fost transformat în două săptămâni de zile dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu. Corpul de control al domnului Orban, în momentul ăla, a bătut câmpii cu graţie şi asta este evident pentru că, vă spun cinstit, noi am avut o discuţie atunci, în momentul ăla, şi jumătate din raport după prima discuţie orficială pe părţi din raport a căzut pentru că legile invocate în raport nu mai erau de actualitate. Au rămas nişte constatări care probabil s-au dus la ANI. ANI a cerut documente în toată perioada asta. Nu am primit nicio concluzie", a declarat Cîrstoiu, astăzi, la o emisiune televizată, potrivit News.ro.

Cîrstoiu a explicat că este acuzat că socrul său controlează una dintre societăţile sale comerciale, însă, a susţinut el, socrul şi-a desfăşurat activitatea pe această firmă.

"Faptul că cineva încearcă să inducă faptul că am încălcat nişte legi, că am făcut aia, că am o maşină, că... haideţi să vedeţi o mizerie. Spun că socrul meu este administrator la una dintre firme. Da, socrul meu e medic pediatru, iar una dintre societăţile comerciale care avea activităţi medicale a fost o vreme îndelungată, până a ieşit la pensie, societatea sub care şi-a desfăşurat activitatea în Mioveni. Asta e unul din lucrurile care mi se par halucinante. Sau s-a dus la metrou şi şi-a cumpărat bilet cu 200 de lei. Faceţi zoom pe imagine şi vedeţi că era de 50 de lei", a mai spus Cîrstoiu, conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. cand nu a fost nr 1?

    s c c r e t 

    Daca te bagi in troaca te mananca porcii.

    Pana la alegeri vei fii cautat, in detaliu, la masini, la apartamente, vile si pamanturi, la plicuri si geamantane, la vacante si bijuterii de lux, la doctorate, la nemuri, la nevasta, la progenituri... etc 

    Dupa ce vei fi terfelit si tavalit in noroiul grețos si rau mirositor al politicii dâmbovițene o sa-ti zici... oare de ce m-a mâncat in fund?

    Un consult la un coleg proctolog înainte de a accepta propunere ciolacului!?!  

    1. Și de asta avem conducătorii pe care ii avem. Pentru ca insistam sa terfelim totul în cele mai mici detalii. Și nu rezistă decât cei care, oricum, erau învățați cu noroiul. Avem ce merităm.

      Cu dl doctor Oprescu cum a fost?

      Am avut ce-am meritat? Spaga pe banda rulanta, mafia imobiliara a huzurit, iar investitiile in infrastrucura nema! 

      Dar cu Fi-rea cum a fost? A reusit sa realizeze o primarie paralela iar Bucurestiul a fost in pragul falimentului. Si tot asa, mafia imobiliara a huzurit, iar investitiile in infrastrucura nema! 

      Cat o fi el de vertical si de nepatat, dupa alegeri, daca o fi sa fie...va trebui sa platesca tributul celor care l-au sustinut.

    Ca sa fii inamicul public, ar trebui sa fii luat in serios. Eu vad ca lumea rade de acest domn si de felul in care isi face campanie.

    1. Mai multe sanse pt Nicusor Dan. Care in comparatie cu bugetarul milionar in euro, e lalea.

      Exact. Omu' e un comic involuntar. O zic de pe tusha, nu sunt bucureshtean. Dar e imposibil sa nu remarci o asemanare cu de Funes, fara talentul evident al actorului.

    Acest doctor de oase nu inelege ca are o avere prea mare, chiar si pentru un doctor. In plus are prea multe functii pentru un om.

    1. Nu stiu cum s-ar fi descurcat in viata acesti indivizi fara afaceri cu statul, probabil ar fi plecat in strainatate unde se poate ajunge fara sa ai rude politicieni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb