CĂTĂLIN IVAN (ADN): "România are nevoie mai mult ca oricând de o alternativă politică reală"

C.B.
Politică / 5 februarie 2020

Cătălin Ivan

Cătălin Ivan

Coordonatorul politic al ADN, Cătălin Ivan, acuză actualele partide parlamentare că aruncă România într-o criză politică nejustificată de interesele şi bunăstarea românilor, prin căderea Guvernului Orban şi aruncarea ţării în haos cu urmări financiare şi sociale de dragul iluziei alegerilor anticipate.

Aceasta a afirmat: " Astăzi clasa politică parlamentară trimite România într-o spirală a deprecierii economice şi a haosului administrativ de dragul prezervării privilegiilor lor politice şi a lăsării în afara gardului Parlamentului a unor partide noi, care le-ar putea în următorii patru ani strica marile şi micile combinaţii, ca să nu mai vorbim despre blaturi".

Cătălin Ivan reaminteşte faptul că cea mai mare ameninţare la adresa siguranţei naţionale o reprezintă criza permanentă în care este aruncată România de actuala clasă politică reprezentată în Parlament şi, prin urmare, cea mai mare ameninţare la adresa bunăstării fiecărui român. "De prea multă vreme guvernările, fie ele PNL sau PSD, nu mai vorbesc despre măsurile luate pentru sănătatea cetăţenilor, pentru îmbunătăţirea sistemului de educaţie, pentru stimularea economiei şi a antreprenoriatului local, pentru obţinerea independenţei energetice, pentru recalcularea redevenţelor pe care ni le datorează companiile străine care ne exploatează resursele naturale! Nimic pentru cetăţeni, totul pentru interesele de moment ale probabil cele mai viciate şi corupte clase politice din Europa"!

Cătălin Ivan anunţă că formaţiunea politică din care face parte va face toate eforturile să-i convingă pe români în cadrul următoarelor alegi locale şi parlamentare, anticipate sau la termen, că ADN reprezintă cu adevărat alternativa la actuala clasă politică şi că votul românilor depinde dacă ţara va ieşi din spirala negocierilor subterane ale partidelor vechi, interesate doar să îşi conserve poziţia şi privilegiile.

"Totul în actualul Parlament înseamnă interese ascunse, agende personale. Pe scurt, o clasă politică total decuplată de la nevoile urgente ale cetăţenilor. Azi, între PNL şi PSD nu există nici o diferenţă: aceeaşi lipsă de viziune, aceeaşi «combinageală» ieftină şi jocuri de budoar acoperite de fumul gros al propagandei gros plătite.

Noi azi trăim într-o ţară care nu mai produce nimic în industrie, dar care are o clasă politică specialistă în inducerea de crize artificiale. România este tot mai săracă, iar noi suntem în interiorul graniţelor tot mai puţini!

ADN va refuza să intre în orice fel de alianţă sau de «combinaţie» cu actualele partide parlamentare şi va merge în faţa electoratului ca alternativă reală la cangrena politică de azi", încheie Cătălin Ivan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb