CĂTĂLIN IVAN: "Dacă Chirica e exclus din PSD, partidul renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga Primăria Iaşi în 2020"

V.D
Politică / 6 februarie 2018

Cătălin Ivan (Sursa foto: Facebook)

Cătălin Ivan (Sursa foto: Facebook)

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că dacă primarul de Iaşi Mihai Chirica va fi exclus din PSD, atunci partidul renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga Primăria Iaşi în 2020, precizând că plecarea lui Chirica din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democraţilor.

Cătălin Ivan, membru PSD Iaşi, în organizaţia comunală Dobrovăţ, a precizat astăzi seară pe Facebook că mai mulţi membri de partid l-au sunat pentru a-i spune că a fost constituit un "pluton de execuţie" în partid, cu scopul excluderii din PSD a edilului Miha iChirica şi a altor doi reprezentanţi social-democraţi.

"Mă sună colegi de la Iaşi, colegi alături de care am crescut în organizaţia PSD, să-mi spună că s-a constituit pluton de execuţie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iaşiului, Gabriel Harabagiu, viceprimar şi Sorin Iacoban, fost deputat PSD, să fie excluşi din partid. Această lovitură dată PSD-ului arată că cei careconduc acum partidul au o agendă personală mult mai importantă decât cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga primăria în 2020 şi îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru foarte mulţi ani de acum înainte", afirmă Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD mai spune că decizia excluderii din partid a primarului Chirica "nu reprezintă un sfârşit de drum ci, dimpotrivă, deschide noi drumuri şi scenarii de lucru, toate în defavoarea PSD".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb