Ce sancţiuni au primit părinţii fetelor care au bătut o minoră în Târgu Jiu

A.P.
Miscellanea / 7 septembrie 2020

Ce sancţiuni au primit părinţii fetelor care au bătut o minoră în Târgu Jiu

Un nou caz de violenţă între adolescenţi şochează opinia publică. Imagini revoltătoare apărute pe reţelele sociale arată cum o elevă de 13 ani este bătută şi umilită de alte fete.

Imaginile cu cele patru fete, şi ele minore, care o lovesc pe adolescentă de 13 ani au devenit imediat virale în mediul online. Victima lor a fost umilită timp de mai multe minute, de faţă fiind şi un băiat. Acesta a înregistrat aproape tot incidentul şi de abia la final spune că nu e în regulă ce s-a întâmplat. Culmea este ca fata bătută era prietenă cu două dintre agresoarele sale şi se cunoşteau de ani buni. Acasă tânăra nu a povestit nimic până la apariţia imaginilor.

De abia după ce imaginile au apărut în mediul online, autorităţile au intrat pe fir şi au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat. Agresoarele au avut de dat explicaţii în faţa poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului.

Incidentul de la Târgu Jiu are loc cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar.

Cele patru tinere care au agresat-o pe faţă sunt anchetate pentru lovire şi alte violenţe. Pentru că una dintre ele i-a luat victimei o haină, e posibil ca aceasta să fie acuzată şi de tâlhărie.

Poliştii i-au amendat cu 500 de lei pe părinţii tinerilor implicaţi, patru bărbaţi şi o femeie. Amenda a fost dată conform Legii nr.61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pe bune???? Doar 500 de lei amenda pentru părinți???? Fetele respective ar trebui pedepsite: excluse din orice unitate de învățământ și cu arest la domiciliu pentru mult timp, astfel de personaje nu ar trebui lăsate sa circule liber pe străzi!

    Pentru ca fata bătută va rămâne cu sechele psihice toată viața! Din cauza asta se formează infractori...pentru ca legea romană permite acest lucru! E o pedeapsa prea ușoară!  

    1. Legea este stramba, pentru ca pedepseste pe parinti, dar nu si pe copii, pretextand ca nu au discernamant si interzicand acesta destule. Dar asa functioneaza statul laic roman, precum cel chinez, american, german ori francez, adica cu abuzuri contra drepturilor omului facute constant pe sub mana, adica asa nu cine stie ce, dar mereu.

    Lege de rahat!!!!! Nenorocitii aia( inclusi parintii), drastic sanctionati!!!

    1. Eu as desface contractele de munca ale parintilor acelor fete agresoare.

      Ce valori promoveaza Romania ? 

      Acesti tineri ne vor plati pensiile noastre ???

      Ah, deci esti un vrednic membrru al noii oranduri fascisto-capitaliste ce stapaneste Romania, care a inlocuit comunismul. Continua cu promovarea de nedreptati,, ca sa iti sapi si mai mult si adanc groapa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb