CEC Bank demarează modernizarea reţelei de bancomate şi aparate multifuncţionale pentru plăţi

S.B.
Bănci-Asigurări / 21 iulie 2020

CEC Bank demarează modernizarea reţelei de bancomate şi aparate multifuncţionale pentru plăţi

CEC Bank a anunţat azi că demarează modernizarea reţelei de bancomate şi aparate multifuncţionale pentru plăţi, valoarea investiţiilor pentru acest an fiind de 2,6 milioane de euro, informează news.ro.

"CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie şi cea mai extinsă reţea teritorială din România, demarează un amplu program multianual de modernizare a infrastructurii de bancomate şi aparate multifuncţionale pentru plăţi, într-un efort care va permite implementarea tehnologiilor moderne şi alinierea la cele mai bune practici la nivel internaţional", a informat banca.

Potrivit sursei citate, programul face parte din strategia de digitalizare şi modernizare a CEC Bank, în cadrul căreia au fost lansate deja, de la începutul anului, o serie de produse şi servicii inovative: plăţile contactless de pe telefonul mobil prin Android şi Apple Pay, aplicaţia de transferuri Card2Card, deschiderea online a conturilor prin CEC_IN.

"Până la sfârşitul lui 2020, în prima fază a programului, vor fi înlocuite 200 de ATM-uri cu aparate de ultimă generaţie, iar acest proces va continua şi în următorii ani, până la înlocuirea întregii flote de ATM-uri. În plus, va fi extinsă reţeaua de echipamente multifuncţionale de plăţi (MFM). Valoarea investiţiilor programate pentru 2020 se ridică la 2,6 milioane de euro", precizează banca.

"Reţeaua de bancomate este un factor important pentru clienţi: o reţea extinsă de bancomate permite acces facil la disponibilităţi şi la alte operaţiuni precum plata facturilor, iar CEC Bank are avantajul uneia dintre cele mai mari prezenţe la nivel naţional, inclusiv în zona rurală. Tot mai mulţi clienţi apelează la sistemele self-service pentru a economisi timp şi pentru flexibilitate. De aceea, am demarat acest program de investiţii în infrastructură, care ne va permite să ne servim clienţii mai rapid şi să diversificăm serviciile disponibile la nivelul bancomatelor şi echipamentelor multifuncţionale de plăţi. Următorul pas în direcţia digitalizării este implementarea tehnologiei contactless şi la nivelul ATM-urilor şi al aparatelor multifuncţionale de plăţi şi sper ca până la sfârşitul anului, aceasta să fie disponibilă la nivelul echipamentelor CEC Bank", a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte, director general CEC Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb