Cele mai bune 60 de programe de internship din România votate de studenţi şi proaspăt absolvenţi

S.B.
Comunicate de presă / 23 mai 2023

Cele mai bune 60 de programe de internship din România votate de studenţi şi proaspăt absolvenţi

Hipo revine cu un nou proiect în România, National Intern Day. Proiectul aduce plus valoare pe piaţa muncii, promovând oportunităţile de carieră destinate celor la început de drum. 23 mai este ziua în care Hipo îi sărbătoreşte, atât pe interni, cât şi pe angajatorii care le oferă tinerilor oportunităţi profesionale. În premieră, se lansează topul Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2023, votate de către tinerii studenţi şi absolvenţi din România. Companiile şi-au nominalizat oportunităţile disponibile, iar tinerii au avut şansa, atât să le aleagă pe cele mai bune, cât şi să aplice la ele. Peste 440 de tineri cu studii superioare în domenii precum IT, inginerie, economie, socio-umane şi altele, au votat Cele mai bune 60 programe de internship din România în 2023, din oportunitatile nominalizate. 46% dintre angajatori îi recrutează pe candidaţii care au urmat anterior programe de internship, conform studiului Piaţa Forţei de Muncă Hipo.ro în 2023.

Hipo îi susţine pe tinerii la început de carieră să exploreze piaţa muncii, aplicând la programe de internship, iar în acelaşi timp îi încurajează pe angajatori să le ofere cât mai multe oportunităţi în carieră. Luând în considerare beneficiile oferite candidaţilor, nivelul implicării în educaţia şi dezvoltarea lor profesională, precum şi voturile tinerilor, Hipo lansează Topul Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2023.

În lunile februarie - aprilie ale acestui an, companiile şi-au nominalizat oportunităţile pentru tinerii aflaţi la început de carieră. În perioada 10 aprilie - 15 mai, prin 860 de voturi ale studenţilor şi proaspăt aboslvenţilor au fost alese cele mai atractive programe de internship. Pe 23 mai, 60 de companii se fac remarcate pe piaţa muncii din România, fiind prezente în primul top despre cele mai bune programe de internship, alese de tineri.

"Interesant este că primii 3 angajatori din TOP activează în domenii diverse. Acestea sunt: HARMAN INTERNATIONAL ROMANIA (IT), METRO Romania (retail) şi KPMG Romania (consultanţă). Mai mult decât atât, din cele 60 de programe de internship, 41% sunt angajatori din industria IT, urmaţi de inginerie, producţie, consultanţă, finanţe şi retail. National Intern Day este un eveniment cu şi pentru tineri, lansat în premieră de Hipo în România. Îi încurajăm, atât pe angajatori să-i susţină pe tinerii la început de carieră prin programe de internship, cât şi pe studenţi şi proaspăt absolvenţi să exploreze oportunităţile din piaţa muncii actuală!" - Maria Marin, Project Manager @National Intern Day, Hipo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb