Centrul comercial Mega Mall, investiţie de 165 de milioane de euro, a fost inaugurat

Elena Deacu
Companii #Construcţii / 14 mai 2015

Centrul comercial Mega Mall, investiţie de 165 de milioane de euro, a fost inaugurat

Centrul comercial Mega Mall, deţinut de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), şi-a deschis astăzi porţile pentru bucureşteni, după o investiţie de 165 de milioane de euro.

Centrul comercial este situat pe Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, în vecinătatea Arenei Naţionale.

Noul mall găzduieşte peste 200 de magazine şi spaţii comerciale ce acoperă toate categoriile de produse şi servicii, alături de cel mai nou concept de hypermarket Carrefour. La Mega Mall, bucureştenii vor putea regăsi şi un cinematograf Cinema City cu 14 săli, dintre care prima sală din România echipată cu tehnologie 4Dx, o sală de sport World Class cu piscină semi-olimpică şi peste 10.000 mp de food court.

Acoperind în total 230.000 metri pătraţi, Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafaţă construită din România. Acesta dispune de o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi, ocupată în prezent în proporţie de 98%. Mega Mall se desfăşoară pe 4 niveluri şi pune la dispoziţia vizitatorilor 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperiş.

"Mega Mall este un centru comercial de ultimă generaţie, un nou standard pentru retailul românesc şi un reper de arhitectură pentru industria de profil. Gândit să devină un adevărat centru de lifestyle, acesta include o mulţime de elemente impresionante de design care sunt menite să îmbunătăţească experienţa de shopping şi entertainment a consumatorilor, şi care sunt unice în România şi nu numai. Întreg interiorul este scăldat în lumina naturală care pătrunde prin cele zece cupole cu o suprafaţă totală de peste 1.250 metri pătraţi, precum şi prin cele două luminatoare masive ce acoperă 1.500 de metri pătraţi. Am montat peste 10.000 de metri pătraţi de vitrine înalte, din care, o mare parte au peste 14 metri înălţime şi sunt unice în ţară. Coridoarele includ o serie de voiduri largi care sporesc vizibilitatea retailerilor de la un nivel la altul. Cele două intrări pietonale şi parcarea structurală cu 6 niveluri, legată fluent de toate cele trei puncte de acces, sunt gândite să asigure un flux de trafic egal între toate nivelurile din centrul comercial. Un proiect de asemenea amploare, axat în jurul experienţei consumatorului, nu putea fi completat decât de un etaj întreg dedicat zonei de divertisment şi petrecere a timpului liber, care are suprafaţa echivalentă a două terenuri de fotbal. Toate aceste elemente, împreună cu diversitatea de magazine şi brand-uri, vor face din Mega Mall destinaţia preferată a bucureştenilor de cumpărături şi distracţie", a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb