Centrul Român al Energiei desemnează o nouă echipă de vice-preşedinţi: Ioan Roşca, Niculae Havrileţ şi Frank Hajdinjak

Comunicate de presă / 6 mai 2021

În data de 28 aprilie 2021, Asociaţia Centrul Român al Energiei a organizat a XXVI-a Adunare Generală a membrilor CRE, în cadrul căreia a fost aleasă echipa de vice-preşedinţi pentru o perioadă de 3 ani, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, Dl. Ioan Roşca a fost reconfirmat pentru un nou mandat de Vice-preşedinte Politici Energetice şi Piaţa de Energie alături de doi vice-preşedinţi nou aleşi, Dl. Niculae Havrileţ, Vice-preşedinte pentru Relaţia cu Mediul Guvernamental şi Instituţional şi Dl. Frank Hajdinjak, Vice-preşedinte ce va coordona Proiectele de Cercetare-Dezvoltare şi Relaţia cu Instituţiile Europene.  

Cei 3 vice-preşedinţi sunt personalităţi recunoscute în domeniul energetic, cu experienţă şi expertiză de peste 25 de ani, ce au contribuit deja la dezvoltarea industriei energetice româneşti. Astfel, preluând noile poziţii în cadrul Centrului Român al Energiei, îşi continuă misiunea, dedicându-se activităţilor Asociaţiei alături de Preşedintele Corneliu Bodea. Împreună, echipa de conducere a Centrului Român al Energiei îşi ia angajamentul de a purta un rol activ la transformarea sectorului energetic naţional, raportat la ţintele europene de energie şi climă şi la susţinerea permanentă a membrilor săi, cei mai relevanţi jucători din industrie.

Informaţii despre Vice-preşedinţi:

1.Dl. Ioan Roşca, reconfirmat pentru un nou mandat de Vice-preşedinte Politici Energetice şi Piaţa de Energie

Dl. Roşca, aflat la cel de-al doilea mandat de Vice-preşedinte CRE, a fost CEO al companiei Electrica S.A., ocupând diverse poziţii în cei 25 de ani în cadrul companiei. Ioan Roşca este inginer energetician, primind distincţia de Doctor în Inginerie Electrică în anul 2011 şi ulterior diploma de MBA a Open University din Marea Britanie. 

2.Dl. Niculae Havrileţ, Vice-preşedinte Relaţia cu Mediul Guvernamental şi Instituţional

Dl. Havrileţ şi-a început cariera profesională în compania Romgaz, lucrând în special în activităţile de distribuţie a gazelor naturale. Între anii 2000 şi 2001, a ocupat funcţia de preşedinte al nou-înfiinţatei Agenţii pentru Domeniile Statului. Din 2002 până în 2012 a fost secretar general al Asociaţiei Naţionale Profesionale a Persoanelor Fizice şi Juridice Autorizate pentru Desfăşurarea de Activităţi Specifice Sectorul Gazelor Naturale (ANPROGAZ). În perioada 2012-2017, a ocupat funcţia de preşedinte al ANRE, Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei şi a participat activ la cele mai importante decizii privind transformarea sectorului energetic. Din 2017 până în 2019 a lucrat în Ministerul Energiei în calitate de consilier personal al Ministrului Energiei, iar din decembrie 2019 până în martie 2021 în funcţia de Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, în calitate de conducător al Departamentului pentru Energie. Începând din martie 2021, ocupă funcţia de director de cabinet al Secretarului de Stat în Ministerul Energiei.

3.Dl. Frank Hajdinjak, Vice-preşedinte Proiecte Cercetare-Dezvoltare

Dl. Hajdinjak a fost CEO al E.ON România, ocupând diverse poziţii în cei 25 de ani în cadrul companiei. Frank Hajdinjak a fost Preşedintele Federaţiei Patronale a Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE) şi membru în board-urile Asociaţiei Concordia, Camerei de Comerţ Româno-Germane şi Consiliului Investitorilor Străini.

Alături de Preşedintele CRE, Corneliu Bodea, cei 3 vice-preşedinţi îşi propun să reconfirme rolul CRE ca principală asociaţie profesională activă în sectorul energetic din România, precum şi de punct central de contact cu asociaţiile şi instituţiile Europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
chocoland.ro
arsc.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8284
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2980
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8939
Gram de aur (XAU)Gram de aur419.8038

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb