Cercetătorii de la Harvard Medical School susţin că noul coronavirus s-ar fi răspândit în China încă din august 2019

S.B.
Internaţional / 9 iunie 2020

Cercetătorii de la Harvard Medical School susţin că noul coronavirus s-ar fi răspândit în China încă din august 2019

Noul coronaviruss-ar fi putut răspândi în China încă din august 2019, potrivit Harvard Medical School, care a analizat traficul în spitale prin imagini satelitare şi date de pe motoare de căutare, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, acest studiu are la bază imagini satelitare de înaltă rezoluţie din parcările spitalelor din Wuhan - unde a apărut boala la sfârşitul lui 2018 - şi căutări efectuate pe motoare de căutare a unor simptome ca "tuse" şi "diaree".

"Creştera traficului la spital şi a căutărilor de date despre simptome la Wuhan a început înainte de presupusul început al pandemiei de SAES-Cov-2 în decembrie 2019", se arată în studiu.

"În pofida faptului că nu suntem în măsură să confirmăm dacă creşterea acestor volume are o legătură directă cu noul coronavirus, rezultatele noastre susţin alte lucrări recente care arată că el a apărut înainte de detectarea lui în piaţa de fructe de mare din Huanan", se aratăîn studiu.

"Aceste rezultate coroborează de asemenea ipoteza potrivit căreia virusul a apărut în mod natural în sudul Chinei şi circula deja în momentul în care s-a declarat epidemia la Wuhan", precizează cercetătorii.

Ei au constatat o creştere a traficului în parcarea spitalelorîn august 2019.

"În august, am constatat o ceştere unică a căutărilor cu privire la simptome de diaree, care nu a fost observată în timpul gripelor sezoniere anterioare, sau în date de căutare cu privire la tuse", precizează cercetătorii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. După toate probabilitățile, noul virus SARS-CoV-2 a fost dezvoltat de oamenii de știință chinezi, dar în colaborare cu colegii lor americani, afirmă Birger Sorensen, om de știință norvegian, specialist în vaccinuri.

    Sorensen este convins că noul coronavirus are proprietăți care diferită a virusul pneumoniei atipice și care nu s-am mai întâlnit niciodată în natură. ”Nu, virusul nu este rezultat al unei evoluții naturale, firești. L-au creat americanii și chinezii în cadrul studiilor și experimentelor lor privind așa numitele ”mutații cu dobândirea de funcții”. Astfel de cercetători se fac în întreaga lume. Dar nimeni nu vorbește despre asta” 

    1. Cat rafinament si buna credinta -sa tragi concluzii ritoase despre un virus mititel studiind din satelit fumul salvarilor din parcarile spitalelor !! Mai e nitel si se va dovedi ca numitul virus e ,de fapt , contemporan cu Mao !

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb