Certinvest a achiziţionat APF, compania de pensii private facultative a Metropolitan Life

Elena Deacu
Companii / 16 ianuarie 2015

Metropolitan Life şi Certinvest anunţă achiziţia de către Certinvest a APF - Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative S.A. (Fondul de pensii facultative Pensia Mea) a Metropolitan Life, arată un comunicat remis redacţiei.

"Preluarea APF ne va da posibilitatea să venim cu o ofertă integrată care va aduce un dublu avantaj clienţilor noştri. Pentru clienţii Certinvest, acces direct la servicii de pensii private, iar pentru clienţii fondului de pensii, extinderea ofertei cu serviciile de calitate ale Certinvest, confirmate în cei 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România", a declarat Horia Gustă, CEO Certinvest.

"Prin această achiziţie, Certinvest face un pas important în construirea unui grup financiar integrat, axat pe o strategie bine gândită de economisire pe termen lung. Ne-am asumat un angajament foarte puternic pentru piaţa pensiilor în care am identificat oportunităţi semnificative de dezvoltare în viitor", a declarat Eugen Voicu, acţionar fondator Certinvest.

"Metropolitan Life îşi revizuieşte în mod constant portofoliul de business pentru a se asigura că îşi atinge obiectivele financiare şi de afaceri stabilite şi că aduce valoare pentru clienţi şi acţionari. Fondul de pensii facultative Pensia Mea completează excelent business-ul actual al Certinvest. Ei deţin know-how-ul necesar pentru managementul eficient al activelor de fonduri de pensii private facultative, iar obiectivul lor de business este de a se extinde în acest domeniu. Oferirea de soluţii eficiente de asigurări de viaţă, de sănătate şi pensii private obligatorii, personalizate în funcţie de nevoile clienţilor, rămâne prioritatea numărul unu a Metropolitan Life. Vom respecta această misiune pe care ne-am asumat-o şi ne vom asigura că transferul de portofoliu se va face fără impact asupra clienţilor noştri", a afirmat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life România.

Certinvest este un administrator român independent de active. Compania are în administrare un portofoliu diversificat de fonduri mutuale (fonduri de acţiuni, fonduri de indici, fonduri cu venit fix, fonduri diversificate), precum şi un număr important de portofolii individuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb