Chef Victor Melian a fost la un pas de a închide definitiv un restaurant bucureştean

Elena Deacu
Media-Advertising / 4 august 2015

În ediţia din această săptămână a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a fost la un pas de a închide definitiv un restaurant bucureştean, problemele identificate, conflictele existente în cadrul afacerii, dar şi soluţiile salvatoare aduse de echipa emisiunii fiind urmărite cu interes în minutul de maximă audienţă, de la 22:27, de aproape 1 milion de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Vine CHEFul! a înregistrat 6,9 puncte de rating şi 19,4% share, în timp ce următorul post clasat a obţinut 5,6 puncte de rating şi 15,9% share pe această categorie.

Şi la nivel urban, sfaturile practice ale lui Victor Melian au fost pe primul loc în clasamentul audienţelor cu 4,8 puncte de rating şi 11,3% share, televiziunea de pe locul doi înregistrând 4,5 puncte de rating şi 10,5% share.

Vine CHEFul! a fost pe prima poziţie şi la nivel naţional, cu 4,5 puncte de rating şi 11,1% cotă de piaţă, postul de pe locul doi înregistrând 4 puncte de rating şi 9,9% cotă de piaţă.

Ediţia din această săptămână a prezentat povestea unui restaurant bucureştean deţinut de doi prieteni, Toni şi Niki. O afacere existentă de 3 ani, aflată pe profit doar în primele 12 luni de la deschidere se regăsea, până la venirea echipei Vine CHEFul!, într-o situaţie delicată: colapsul financiar! Acest lucru ruina uşor, uşor prietenia celor doi. Niki, o persoană extrem de generoasă cu prietenii şi apropiaţii, avea un obicei dăunător pentru afacerea lor: chefurile periodice, care nu aduceau niciun profit afacerii. Managerul restaurantului şi Toni erau resemnaţi, Niki fiind cel care susţinea afacerea în cea mai mare măsură. Dar aceasta nu era singura problemă, restaurantul ducând lipsă de clienţi, deşi poziţionarea este extrem de avantajoasă: centrul Bucureştiului, în zona Dorobanţi.

Victor a făcut tot posibilul în 4 zile pentru a readuce speranţa în afacerea celor 2 prieteni! Pornind de la o igienizare radicală a spaţiului, de la bucătărie, la sala de mese, până la schimbarea specificului restaurantului. Dintr-un restaurant pescăresc, afacerea a fost transformată într-un local cu specific italian, astfel încât mâncarea să poată fi preparată rapid, dar proaspătă şi extrem de savuroasă! Pe lângă acest lucru, Chef Victor Melian a impulsionat personalul restaurantului să ia măsuri în ceea ce priveşte promovarea afacerii.

"Acum, succesul restaurantului depinde exclusiv de cei doi prieteni. Schimbarea totală a fost realizată, numai timpul va spune dacă şi-au învăţat lecţia", a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! îşi propune să îmbunătăţească modul în care ar trebui să funcţioneze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noţiuni de business, design şi concepere a meniurilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb