"CHRISTIAN TOUR":  Ianuarie vine cu reduceri de până la 40% la sejururile de tip Last Minute în destinaţii exotice

Vlad Giurgiu
Companii / 12 ianuarie 2017

Ianuarie vine cu reduceri de până la 40% la sejururile de tip Last Minute în destinaţii exotice

Tot mai mulţi turişti profită de tarifele reduse la vacanţele exotice, cumulate şi cu scăderile fireşti ale preţurilor vacanţelor în perioada de după Revelion, şi aleg să plece în locuri unde se pot relaxa la plajă, precum Dubai, Republica Dominicană, Thailanda sau Maldive, potrivit datelor furnizate de agenţia de turism "Christian Tour" într-un comunicat de presă.

Vacanţele exotice au devenit tot mai atractive pentru turiştii români în ultimii 2-3 ani, spune turoperatorul. Compania a observat creşteri importante ale rezervărilor pentru destinaţiile îndepărtate şi calde pe durata sezonului de iarnă din ţara noastră.

Marius Pandel, CEO "Christian Tour", a declarat: "În ultimii ani, turiştii români sunt din ce în ce mai interesaţi de Dubai şi Emiratele Arabe Unite. Cererea pentru această zonă a crescut în anul 2013, fiind în continuă expansiune până în prezent. Numărul celor care şi-au petrecut vacanţele în această destinaţie, prin agenţia "Christian Tour", a crescut în 2016 cu peste 30% faţă de anul anterior. În prima parte a anului 2017, trendul se păstrează, de asemenea, ascendent".

"Christian Tour" susţine că cea mai bună perioadă pentru achiziţionarea vacanţelor exotice se situează între lunile octombrie-noiembrie, când apar ofertele de tip Early Booking.

Comnicatul precizează că un număr tot mai mare de turişti profită şi de numeroasele reduceri Last Minute disponibile cu precădere după perioada sărbătorilor de iarnă. Intervalul optim de călătorie în destinaţii calde din Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu sau Caraibe, este, potrivit companiei, cuprins între lunile noiembrie - aprilie.

Cele mai căutate destinaţii exotice în acest sezon sunt Dubai şi Emiratele Arabe, Thailanda, Bali, Republica Dominicană, Mexic, Maldive şi Zanzibar, conform constatărilor turoperatorului.

Pentru un sejur de 7 nopţi în Dubai, tarifele pornesc de la numai 500-550 euro/persoană. Un sejur similar în Thailanda, Bali sau Republica Dominicană costă între 1.000-1.200 euro/persoană. Iar pentru o vacanţă în Maldive sau Zanzibar, turiştii plătesc între 1.500-1.600 de euro/persoană. Pachetele includ bilet de avion, 7 nopţi de cazare în resorturi de trei sau patru stele şi masă inclusă în funcţie de hotelul ales şi de specificul destinaţiei.

Potrivit studiului realizat de agenţia "Christian Tour", turiştii care merg în vacanţe exotice pe perioada iernii sunt cupluri sau familii cu vârste cuprinse între 30-45 de ani, cu un copil mai mare de şapte ani, cu venituri ridicate şi care provin din principalele oraşe ale ţării, precum Bucureşti, Cluj, Timişoara sau Constanţa.

Dubai a devenit tot mai căutat de români pe fondul diminuării substanţiale a costului sejurului. Există acum un număr tot mai mare de zboruri spre Dubai, operate atât de companii de linie ("Tarom" şi "Fly Dubai"), dar şi low-cost ("Wizz Air", cu zboruri din Bucureşti şi din Cluj Napoca). De asemenea, introducerea cursei directe Cluj-Dubai, a dus la creşterea vânzărilor cu peste 70% în ultimul an, către această destinaţie.

"Christian Tour" este o agenţie de turism din ţara noastră. Aceasta a înregistrat în anul 2015, împreună cu toate companiile din grupul său, o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro. Cu o istorie de 20 ani în piaţa de turism autohton, "Christian Tour" deţine în acest moment 31 de agenţii proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb