Cifra de afaceri Optical Network a crescut cu 37% în 2013

A.C.
Companii / 3 iunie 2014

Optical Network, companie de pe piaţa de optică medicală din România, a înregistrat în 2013 o creştere a cifrei de afaceri cu 37% comparativ cu anul 2012, în special datorită creşterii numărului de magazine din reţeaua proprie Optiblu.

Optical Network a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 24,5 milioane lei. Potrivit companiei, creşterea afacerilor a fost semnificativă atât pe divizia de retail (+41%) cât şi pe divizia de distribuţie (+11%).

Raluca Cîmpianu, director executiv Optical Network a declarat: "Rezultatele anului 2013 validează deciziile strategice luate în ultimii 3 ani de criză, când în ciuda dificultăţilor economice majore prin care trecea piaţa de retail din România, Optical Network a investit permanent în dezvoltarea business-ului. Astfel în cursul anului 2012 Optical Network a achiziţionat reţeaua de magazine de optică Sover, rebranding-ul şi integrarea cu succes a acestora în cadrul reţelei Optiblu finalizându-se la începutul anului 2013. În plus, au fost deschise magazine în locaţii noi în timp ce altele au intrat în proces de renovare şi modernizare. În ceea ce priveşte activitatea diviziei de distribuţie, aceasta s-a dezvoltat prin extinderea portofoliului de mărci promovate şi distribuţie în România cu mărci precum Max Mara, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin, Cacharel, etc. Nu în ultimul rând, în anul 2013 magazinele noastre au fost incluse în reţeaua mondială de magazine acreditate să comercializeze mărci exclusiviste precum Cartier, Bulgari, Dior şi Gucci, completând astfel portofoliul de mărci premium precum Lindberg, Mykita, Silhouette, Fendi şi Tom Ford, care erau deja comercializate de către reţeaua Optiblu. Pentru anul 2014 ne propunem o creştere de 15%-20% a cifrei de afaceri susţinută atât de activitatea de retail cât şi de cea de promovare şi distribuţie. În vederea realizării acestor obiective avem în derulare investiţii semnificative în modernizarea sistemului IT, în programe de training şi pregătire a angajaţilor noştri, în acţiuni de marketing, dar şi în dezvoltarea capacităţilor de deservire a pieţei. În primul trimestru al anului 2014, am avut o cifră de afaceri de 7,8 milioane lei versus 5,5 milioane lei obţinuti în aceeaşi perioadă a anului trecut".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb