Cinema City se deschide în Adora Mall din Craiova

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 27 ianuarie 2010

Adora Mall din Craiova reprezintă noul centru comercial al dezvoltatorului Sonae Sierra in Romania. Centrul comercial oferă clienţilor 190 de magazine, 59.000 m2 GLA si 1800 de locuri de parcare.

Adora Mall va contribui semnificativ la vitalizarea şi îmbunătăţirea economiei şi comerţului local prin crearea a peste 900 de locuri de muncă şi prin implicarea companiilor locale în procesul de construcţie. Localizat în zona centrală şi de sud-est a oraşului Craiova, pe strada Caracal şi conectat cu Parcul Romanescu, Adora Mall va fi disponibil şi uşor accesibil unui număr de 420.000 de locuitori aflati la mai puţin de 30 de minute distanţă.

Eurisko, agentul de inchiriere responsabil al proiectului Adora Mall, a încheiat recent un contract de închiriere a 3.000 m2 cu Cinema City, cel mai mare operator de tip multiplex din Europa Centrală şi de Est. "Cinema City stabileşte un nou concept de divertisment cinematografic pentru Craiova, îmbogăţind oferta Adora Mall prin transformarea sa în principala alegere ca destinaţie de cumpărături şi relaxare", afirmă Ingo Nissen, Manager pentru Dezvoltare şi Reprezentant Naţional pentru România.

Arhitectura centrului comercial este inspirată de cele 4 anotimpuri graţie apropierii de punctul de reper al oraşului - Parcul Romanescu. Stilul şi decoraţiile vor recrea etapele schimbărilor sezoniere prin reproducerea continuă a imaginilor florei, formându-se astfel senzaţia de omniprezenţă a naturii.

Sonae Sierra, este specialist international în centre comerciale, pasionat de a aduce inovatie si entuziasm în industria centrelor comerciale. Compania detine 52 de centre comerciale în Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, România si Brazilia, cu o suprafata totala de închiriat de peste 2 milioane de metri patrati. Sonae Sierra are 2 proiecte în dezvoltare si 10 proiecte noi în diferite faze ale dezvoltarii in Portugalia, Italia, Germania, Grecia, România şi Brazilia. In anul 2008, centrele Sonae Sierra au primit peste 429 de milioane de vizitatori.

Cinema City, cel mai mare operator de tip multiplex din Europa Centrală şi de Est şi Israel. Cinema City este implicat activ în publicitatea cinematografică şi în distrubuirea peliculelor, Grupul Cinema City dezvoltand, de asemenea, proiecte de centre comerciale asociate cu expansiunea lanţului de cinematografie. Grupul Cinema City distribuie filme pe DVD în Ungaria, Republica Cehă şi Israel, oferind peste 3000 de locuri de mună în 6 ţări diferite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb