Ciolacu: "Decesul tinerei artiste de 27 de ani, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund"

T.B.
Politică / 17 decembrie 2023

Ciolacu: "Decesul tinerei artiste de 27 de ani, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund"

Premierul Marcel Ciolacu deplânge moartea tinerei artiste de 27 de ani Inbar Haiman, Pink, ucisă de teroriştii Hamas, subliniind că România rămâne alături de comunitatea internaţională şi susţine eforturile Statului Israel de eliberare a tuturor ostaticilor răpiţi de această organizaţie, informează agerpres.ro.

Potrivit paginii sale de socializare, "Decesul tinerei artiste de 27 de ani Inbar Haiman, Pink, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund. Sunt alături de familia şi prietenii săi şi le transmit întreaga compasiune. România rămâne alături de comunitatea internaţională şi susţine eforturile Statului Israel de eliberare a tuturor ostaticilor răpiţi de teroriştii Hamas. Negocierile pentru soluţionarea conflictelor este soluţia viabilă pentru restabilirea păcii şi securităţii în regiune, mesaj reiterat în dialogul avut săptămâna aceasta cu Moshe Arbel, ministrul de Interne al Israelului, şi cu membri ai familiilor unor cetăţeni israelieni de origine română ţinuţi ostatici în Fâşia Gaza", a transmis duminică Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ambasada Statului Israel la Bucureşti a făcut cunoscută identitatea ultimului ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ucis în Fâşia Gaza, fiind vorba despre o tânără artistă de 27 de ani, relatează sursa.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat sâmbătă decesul unui alt ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, în Fâşia Gaza, potrivit agerpres.

Conform sursei citate, ''Am aflat cu profundă tristeţe vestea care confirmă decesul tinerei Inbar Haiman, ucisă de teroriştii Hamas. În vârstă de doar 27 de ani, Inbar avea cetăţenie română şi era studentă la Arte. Executa lucrări de artă stradală deosebite şi numele sub care era cunoscută în Israel şi în lume era 'Pink', semnătura ei inconfundabilă'', precizează Ambasada Israelului pe Facebook.

În prezent, o persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatică în Fâşia Gaza, arată sursa citată, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza, informează agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. clar! nu a putut nea marcel sa doarma de atata intristare! stie cineva, dulapul a ars-o si el intristat?

    despre miile de copii ucisi in gaza , nu ai spus nimic

    Adrian Nastase nu si-a luat bac-ul la +35 ani.

    Dar ranjetul larg al lui Iliescu, de pe vremea adevaratilor baroni PSD, ar fi zis...valizele si plicurile cu (prea multa) spaga de la Vaslui, Mioveni si Botosani,etc....nu te-au intristat profund? 

    Dar Crevedia? Si "azilele groazei" de la Voluntari...si toata tara?

    Cum se face ca d-na Firea inca nu a aparut pe ecran sa ne explice ca si d-na Doina Federovici si-a bagat si ea "capul in poza" precum infractorul protejat de familia lu' Pandele?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb