CIOLACU, DUPĂ CE DRAGNEA A AFIRMAT CĂ "PSD ESTE UN PARTID DE OPERETĂ": "Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit"

J.P.
Politică / 21 iulie 2021

"Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit"

Preşedintele PSD, Marcel Colacu, a cometat, marţi seară, declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar când a afirmat că "PSD este un partid de operetă, condus de laşi" şi că e "în buzunarele SRI". "Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit", a afirmat Ciolacu, precizând că nu există nicio dispută în prezent între PSD şi Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, despre declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar.

"Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit şi nu a trecut nici până acum (...) E foate greu, să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi din scaun de preşedinte al Camerei Deputaţilor, al treilea om în statul român. E uman să exste un şoc, e uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu PSD. Totuşi, şi partidul, şi Liviu Dragnea au oferit foarte multe. Sunt ferm convins că şi-a făcut o analiză a greşelilor personale", a declarat Ciolacu.

Acesta a adăugat: "Nu cred că în acest moment este vreo dispută între PSD şi fostul lider al partidului Liviu Dragnea".

Întrebat dacă ieşirea lui Liviu dragnea din penitenciar va fi folosită de adversarii politici, Ciolacu a afirmat: "Adversarii politici, ţinând cont de degringolada şi din Guvern, din interiorul PNL, din interiorul USR PLUS e posibil să folosească acest moment, dar nu cred că Liviu Dragnea va cădea în această capcană".

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă de doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi.

"Din păcate, nu există opozitie. PSD-ul a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt", a afirmat Dragnea.

Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: "Praf. Un partid fără personalitate".

Dragnea a menţionat că PSD nu mai e partid: "PSD nu mai e partid, e în buzunarele SRI-ului".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. nu are nici o legatura fericirea sau nefericirea lui dragnea cu adevarul pe care l-a spus . da ! sinteti niste muraturi in buzunarele sri , care va pune sa va miorlaiti pe la tv , in speranta ca iarasi pacaliti oamenii sa va voteze , si iarasi tot ei aduc otrepele de dreapta la putere , si tot asa , mai ales de la petrov incoace .

    NORMAL ȚIGAN BORIT ÎMPUȚIT CA NU ATI FĂCUT NIMIC ȘI NU VREȚI SA FACEȚI CEVA PENTRU ROMANI. AȘTEPTAȚI MILA DE LA ACESTI CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA, VINZATORII DE TARA . ȘI PE VOI OPOZIȚIE DE CI CÂT VA DOARE ÎN CUR DE TARA. SUNTEȚI MAI VINOVAȚI CA EI CA NU VREȚI SA FACEȚI NIMIC.

    1. D-LE , D-LE , VA ROG FOARTE MULT , FARA ONOMATOPEE !!! A-TI PUS UN PIC , PUNCTUL PE '''' I ''''' !!! LUMEA O SA CREADA CA SANTEM BARBARI IN DECLARATII !!! UN COMUNIST E SUPARAT RAU , PE CEILALTI COMUNISTI MAI MICI , CA L-AU ABANDONAT IN PUSCARIE , ATATA TOT !!! CA NU I-AU ADUS CHIFTELE , SI CA N-AU FACUT PLECACIUNI INAINTEA LUI !!! ACUM RASUFLA SI EL , CUM POATE !!! PERSONAL , SANT DEZAMAGIT !!! A STAT ATAT DE PUTIN , ACOLO .........

      Boule,plecaciuni faceti voi la pnl usr,vezi cum incalca consiilieri lui catu legea pe aceiasi speta cu condamnarea lui Dragnea iar de stat in puscarie nu trebuia sa stea nici un minut,in puscarie trebuie sa stea iohanis cu toata gasca de hoti si borfasi adica guvernul meu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb