Ciolacu: Guvernele României şi Ungariei împărtăşesc un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest

R.S.
Politică / 3 aprilie

Ciolacu: Guvernele României şi Ungariei împărtăşesc un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest

Guvernele României şi Ungariei împărtăşesc un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu astăzi după întrevederea pe care a avut-o astăzi, la Palatul Victoria, cu omologul său ungar Viktor Orban, potrivit Agerpres.

"Discuţie fructuoasă la Bucureşti cu premierul Viktor Orban despre priorităţile viitoarei preşedinţii a Ungariei la Consiliul UE. Guvernele noastre împărtăşesc un interes comun în dezvoltarea infrastructurii de transport Est-Vest", a afirmat Marcel Ciolacu astăzi într-o postare pe pagina sa de X, relatează Agerpres.

Prim-ministrul Viktor Orban participă astăzi, la Bucureşti, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, la o întâlnire de lucru, dedicată pregătirii viitoarei Agende strategice a Uniunii Europene împreună cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, premierul Belgiei, Alexander De Croo, şi premierul Croaţiei, Andrej Plenkovic, conform sursei precizate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnule Prim Ministru. Dupa intrevederea pe care ati avuto azi cu PREIMERUL UNGARIEI, se pare ca impreuna cu acesta ati pus la cale VANZAREA TRANSILVANIEI catre unguri. Domnul ORBAN,a avut o intrevedere si cu domnul IOHANNIS,care i-a transmis acestuia,ca o sa fie si dansu deacord cu demersul lui CIOLACU,daca UNGARIA il v-a sustine la preluarea sefiei NATO. Am citit cu mare interes in fituica COTIDIANUL de azi ca domnul CIOLACU,este URAT de ROMANI si in special de catre romanii din TRANSILVANIA si cei din BUCURESTI. Eu,cred ca romanii din TRANSILVANIA in majoritatea lor au si cetatenia maghiara asa ca cedarea TRANSILVANIEI,o sa le aduca bucurie celor cu cetatenie maghiara. Ma astept ca INSTITUTIILE de FORTA ale ROMANIEI,care prin lucratorii SPP care va aigura SPIONAREA,sa va aresteze pentru TRADARE. Cu toata TRADAREA ROMANIEI,PSD,este pe primul loc in intentia de vot a ROMANILOR. Nu va speriati domnule CIOLACU,noua ROMANILOR,ne place sa alegem numai PATRIOTI,care odata instalati in cele mai inalte functii ale statului,nu mai desrvesc tara si romanii,ci,se preocupa numai de interesele lor personale. Sper ca romanii sa inteleaga postarea mea ca pe un BANC,dar care are totusi un sambure de adevar. In rest o zi buna le doresc VOTANTILOR romani,care la viitoarele alegeri sa aleaga in fruntea ROMANIEI un UCRAINIAN,ca sa fim in trend cu EUROPENII.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb