CIOLOŞ, REACŢIE LA DRAGNEA:  "Guvernul nu a pierdut miliarde de euro, ci a reuşit să aducă în ţară 7,23 miliarde de euro"

Mathias Klein
Politică / 22 decembrie 2016

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş a reacţionat la declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia "guvernul Cioloş este un risc de securitate naţională pentru că România a pierdut miliarde de euro", premierul afirmând că Executivul său a reuşit anul acesta să aducă în ţară 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeană.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, citat de News.ro: "Guvernul Cioloş nu a pierdut miliarde de euro, ci a reuşit anul acesta să aducă în România 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeană, din care aproape 2,5 miliarde aferente perioadei actuale de programare".

De asemenea, precizează prim-ministrul, prin purtătorul de cuvânt al Executivului,"acest Guvern a crescut rata de absorbţie cu peste 20%. De la 58% - cât au reuşit toate guvernele precedente începând cu 2007 - la aproape 82% în prezent".

Totodată, Guvernul Cioloş a adus în ţară investiţii străine directe în valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decât în anul precedent, mai arată prim-ministrul, care susţine că ţara noastră are o creştere economică de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeană în condiţii de stabilitate macro-economică.

Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că Executivul Cioloş a fost un risc de securitate naţională întrucât ţara noastră a pierdut miliarde de euro, bani pe care ar fi putut să-i acceseze din fondurile europene.

Dragnea a spus: "Risc de securitate naţională a fost guvernul zero a lui Dacian Cioloş care a adus prejudicii României de miliarde de euro. Aici serviciile secrete ar fi trebuit să intervină demult, nu să stea indiferente sau să se complacă într-o neimplicare şi nesesizare fermă a unor derapaje din acest guvern".

Liderul PSD a mai susţinut că ţara noastră a pierdut miliarde de euro şi s-a arătat convins că toate serviciile de informaţii din România l-au informat pe preşedintele Iohannis de ceea ce se întâmplă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Te-ai trezit muuult prea tarziu sa-ti aperi rezultatele guvernarii.Atatia oameni asteptau,in campania asta electorala,sa apari pe la tv si sa le spui ca nu esti de-a lui Soros,ca nu vrei sa vinzi tara strainilor,ca esti roman adevarat etc,etc si n-ai venit,ai tacut si ai asteptat,habar n-am ce ,pana cand oamenii au inceput sa creada ca esti de-a lui Soros etc,etc.Acum nu mai conteaza ce spui decat pt istorie.

    1. E greu de crezut ce se spune la televizor, mii de crese cu natalitatea in scadere, mii de ambulante la sate cand personalul medical pleaca din tara, samd ...

      Dacian Cioloş a apărut dragilor la t.v. dar să ştiţi că Guvernul Cioloş NU putea să facă totul în 365 de zile.NU AŞA SE CONDUCE O ŢARĂ BĂTÂND DIN PALME!! Duceţi-vă pe Programul Economic al Domnului Liviu Dragnea şi descărcaţi-l şi o să constataţi că după 1 an de zile NU A REALIZAT MAI NIMIC din ce v-a scris în programul lui economic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb