CÎŢU: "1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important"

J.P.
Politică / 22 aprilie 2021

"1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important"

Premierul Florin Cîţu a declarat joi că data de 1 iunie nu înseamnă că "revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important" în ceea ce priveşte lupta cu pandemia, conform Agerpres.

Şeful Executivului a condus, joi, prima reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19.

"Astăzi am avut o şedinţă, şedinţa Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie. E, de fapt, primul pas. (...) Astăzi putem să vedem cum revenim la normalitate, de aceea avem acest comitet interministerial, care să pregătească prima bornă, prima parte. 1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important. Am spus că atunci putem să facem acest lucru, dacă avem aproape 35% din populaţia care trebuie să fie vaccinată, o vaccinăm, deci depinde de noi. A fost o şedinţă în care s-a aprobat regulamentul, o şedinţă în care le-am spus colegilor mei cum cred că ar trebui să lucreze, fiecare minister va veni cu propuneri pe care le discută întâi cu sectoarele pe care le are în subordine", a explicat Florin Cîţu la Palatul Victoria.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. cred ca in locuri ca tg jiu, cu incidenta 0,61 la mie, e normalitate de mult. cand vezi lucrurile de la bucuresti sau cluj, pare ca e departe normalul.

    atat ca tre sa scoata peste tot prostia asta cu masca pe strada, nedovedita stiintific ca fiind utila (ar fi utila daca te-ai putea infecta pe strada). 

    Cand iese cu astfel de declaratii de noaptea mintii, Potaia asta turbata, ce raspunde la numele Cîţu, face o discriminare si o segregare maxima, avand ca si consecinte, incalcarea multor drepturi cetatenesti garantate de Constitutie! Adevarul e, ca in ultima vreme, cam orice drept garantat de Constitutie este imediat incalcat de catre Plavan, Potaia sa, Cîţu si eunucul Arafat!

    Nu veti depasi 5 milioane de vaccinati pana in iunie.. deci vise umede sa puteti face 10 milioane pana in octombrie... Lumea ramasa la urma e profund sceptica fata de toata mascarada.

    Cu cat jonglati mai mult cu termenele astea, stabilite din burta, pentru a da un fals orizont de speranta, cu atat veti vaccina mai putini oameni, o sa vedeti. Lumea e profund sceptica cu privire la puterea politica din Romania, considerand-o sclava corporatiilor mondiale, agenti de vanzari ai vestului..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb