CÎŢU DUPĂ DEBLOCAREA PLATFORMEI: "Probabil cei care aruncă cu noroi în Guvern au aruncat site-ul IMM Invest"

S.B.
Miscellanea / 17 aprilie 2020

"Probabil cei care aruncă cu noroi în Guvern au aruncat site-ul IMM Invest"

Platforma IMM Invest pentur înscrierea în progrmul de credite garantate de stat pentru IMM s-a blocat la puţin timp de la anunţarea programului, ministrul Finanţelor Florin Cîţu afirmând că probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST şi avertizând că va afla cine este în spatele acestui atac, relatează News.ro .

"Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu şi nici românii oneşti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne aşteptam la o asemenea ticăloşie. Nicio problemă. Continuăm. Mergem înainte. Aflăm cine este în spatele acestui atac şi îi voi prezenţa public.

De un lucru vă asigur pe toţi. Pe perioada cât site-ul nu funcţionează nu se înregistrează nimeni în acest program. Nu permit nicio şmecherie", a scris Cîţu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat că, începând de vineri, IMM-urile din România au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu până la 90%.

"Astăzi, la ora 10:00, am început cel mai amplu program de susţinere a IMM - IMM Invest. Cu un simpluclick şi completarea unui formular, IMM au acces la credite garantate cu până la 90% pentru investiţii şi capital de lucru. Guvernul României porneşte al treilea prorgram important, după programul cu şomajul tehnic şi cel al amânării ratelor clienţilor la bancă. Este important nu doar prin dimensiune, dar tot astăzi începem şi etapa a doua, cea de repornire a economiei. Faţă de celelate două programe, IMM Invest nu are nicio condiţionalitate, se adresează tuturor IMM, nu doar celor afectate de criza coronavirus. Este un program care poate fi accesat tot timpul anului, dar implicaţiile sunt pe termen lung. Este un program prin care începem repornirea economiei", a declarat ministrul.

La puţin timp după aceea, site-ul s-a blocat.

"Portalul imminvest.ro a înregistrat o rată de înscriere de peste 200 aplicaţii pe secundă încă din primele momente de la deschiderea aplicaţiei, fiind într-o creştere exponenţială. Ambele site-uri, www.fngcimm.ro şi www.imminvest.ro, au fost blocate la scurt timp de la deschiderea aplicaţiei. În etapa de dezvoltare şi testare au fost verificate şi validate atât condiţiile de securitate, cât şi condiţiile funcţionale, în cazul unei sarcini ridicate. Toate aceste elemente ne ridică suspiciuni întemeiate privind un posibil atac cibernetic sofisticat. În acest moment, echipa de suport tehnic a aplicaţiei depune toate eforturile pentru remedierea problemelor tehnice", a transmis Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nici nu a fost activ, nu mai mintiti, la 10.01 nu mergea despre ce vorbim, Catu-le DEMISIAAAAAAA , un nesimtit cu studii care minte si cand doarme

    S-a blocat de incompententi ce sunteti, nu v-a atacat nicio mafie rusa.

    Uitati-va si voi la site-ul ANAF SPV cum arata ca in Epoca de Piatra ca tot ce tine de Ministerul de Finante de altfel.  

    De ani de zile Romania nu-i in stare sa faca un portal securizat in care sa poata omul interactiona civilizat cu Autoritatea statului. Luati la numarat cate blocaje a avut numai ANAF in 2019, de Startup 2000 nici nu mai vorbesc, de aplicatia Casa Verde la fel.. si tot asa.  

    Hackerii rusi sunt de vina ca ANAF arata in 2020 la fel cum arata in 2002

    1. Da ce te-ai aprins!

      Nu a pomenit nimeni de hackerii rusi in afara de tine, dar e bine ca te-ai dat de gol si in felul asta s-a confirmat ceea ce oricum banuia toata lumea. 

      Ia-ti si tu liber ca este Vinerea Mare si oricum nu ai succes cu postarile tale rasuflate si penibile.

      Pasol na turbinca! 

    Vorbește asta ca în 1950. De vina sunt spionii americani(acum rusi/chinezi) nu incompetenta ta. Toate facilitățile pentru pornirea economiei sunt povești, în afara de bucatareasa din Giurgiu guvernul nu discuta cu nimeni, se duc dracului firmele românești. Noi trebuie sa stam acasă și sa cumparam de la importatorii voștri. Cu ce bani? Noi nu avem, impozit pe pierdere nu exista, spaga iei doar tu. Doamne ferește unde am ajuns și cine ne conduce. Fata de boul asta Veorica era profesor universitar. Mai rămâne sa zică ca de vina sunt ungurii și sa le declaram război.

    catule, tot caricatura ai ramas! o jalnica papusa!! cu ce au la mana papusarii care te conduc? cu mizeriile de la ing?

    Domnule, mai bine ai spune ca Azorel a facut cacuta in pantalonii tai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb