CÎŢU: ''Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea''

D.Ţ.
Politică / 3 iulie 2021

''Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea''

Florin Cîţu a afirmat că îşi doreşte ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea şi a precizat că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis liberalii nu aveau acum nici guvernare, nici premier, informează News.ro.

Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri de la PNL Neam: "Eu vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea. Cel mai mare partid politic din România. Iar pentru asta trebuie să avem curaj să ne uităm în trecut, să vedem de ce nu este astăzi PNL cel mai mare partid din România fiindcă a avut toate atuurile şi trebuie să ne uităm în ultima campanie electorală. Trebuie să fim sinceri cu noi să admitem că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis astăzi nu aveam nici guvernare, nici premier. Cine vorbeşte astăzi împotriva preşedintelui vorbeşte PNL, împotriva Guvernului".

El a precizat şi de ce nu este PNL cel mai mare partid din România.

Premierul a mai transmis: "De ce nu este PNL cel mai mare partid din România? Pentru că nu a avut curajul să facă ceea ce am promis. Am promis să facem reforma administraţiei publice, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că facem reforma pensiilor, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral, aşa ni se spune. Am promis că facem reforma în sectorul bugetar, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că nu mai dăm subvenţii peste tot în ţară şi pomeni, nu am făcut-o pentru că se spunea că există un cost electoral".

Prim-ministrul a mai spus că pentru ca PNL să fie cel mai mare partid din România trebuie ca liberalii să se ţină de cuvânt.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Cu un mafiot securist ca tine care obtine paduri in timp ce oameni normali primesc despagubiri, securistule .... PNL nu va ajunge decat un gunoi mai mare decat PSD.

    1. CATULE. Fitar cunostintele de limba romana ale dracului,analfabetule. Pai bai pui de curca chioara,daca este partidul cel mai mare,nu are nagatule cum sa fie pe locul doi.!

    Parteneriatul cu Iohannis inseamna sa emiteti aceleasi promisiuni electoratului ,si aceleasi insulte si minciuni adversarilor ! Halal parteneriat . Cum esacul e si peticul !

    Parteneriatul cu Iohannis inseamna sa emiteti aceleasi promisiuni electoratului ,si aceleasi insulte si minciuni adversarilor ! Halal parteneriat . Cum esacul e si peticul !

    1. Repetitie involuntara , nu didactica . Scuze !

    Dle Cîțu ,mi se pare mie sau cam deraiezi ?

    Iar în ce privește pe Iohannis ridicați ăsta în slăvi e puțin cam mult ! 

    Aveti nevoie de o mare revolutie interna.

    Si la varf nu aveti oamenii dispusi sa induca aceasta revolutie interna. 

    Inclusiv sistemul intern de promovare/reprezentare in teritoriu si sistemul de sponsorizare/ primire de fonduri trebuie revizuit.  

    Eu sunt de partea PNL si il sustin... dar cu parere de rau o zic... nu voi sunteti purtatorii facliei schimbarii in Romania.  

    Voi aveti acelasi mental si aceeasi paradigma ca si PSD... ca si hotii securisti de la USR-PLUS ... ca si iredentistii psihotici revizionisti de la UDMR... E vorba de o meta-paradigma unitara care cuprinde toate partidele de dupa 1989 mai mult sau mai putin, sub o forma sau alta. 

    E nevoie de NOUTATE.  

    Si nu am vazut-o venind de la voi.  

    Si aparentii purtatori ai NOUTATII - cei de la AUR - au legaturi prea stranse cu Rusia pentru gusturile mele...  

     

    Inca nu au aparut purtatorii INNOIRII in Romania.  

    Ii cunosc pentru ca eu sunt unul dintre ei.  

     

    Noul nu respinge vechiul.  

     

    Doar vechiul se (!) autorespinge (!) prin indarjirea de a face totul "ca inainte" (spagi interne si externe, promovare pe criterii PCR - pile, relatii,etc -, atitudinea "sa facem sa dregem" care pana la urma se fasaie fara realizari materiale concrete dar cu muuuulte studii de fezabilitate platite cu milioane de euro... absolut aiurea, etc... le stiti voi mai bine ca mine).  

    Daca iti pui pene de cocos in fund, nu devii cocos. E nevoie sa erupa dinauntru faptul de a fi cocos. Nu din afara catre inauntru, de la aparenta exterioara catre esenta.  

    E nevoie de o revolutie morala si etica in toate partidele din Romania. Nu doar PNL sau PSD sau puii securistilor vechi de la USR-PLUS. . .  

     

    Ca un sfat: reamintiti-va de valorile fundamentale crestine. Sau valorile traditionale romanesti, conservatoare.  

    Sunt un izvor bun de inspiratie.  

    Imi aduc si acum cu placere aminte ca apostolul Iuda care L-a vandut pe Iisus pe 30 de arginti s-a autopedepsit strangulandu-se. Asta inseamna ca pana si in cel mai corupt dintre corupti (in paradigma interna a Bibliei) avea constiinta eticii si moralei!  

    Reveniti la radacini ca sunt bune si adevarate.  

    caraghiosul asta si orban.....tusea si junghiul!

    Vrea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb