Ciucă: "Autorităţile de la Bucureşti apreciază susţinerea României de către Grecia pentru admiterea în Spaţiul Schengen şi în OCDE"

T.B.
Politică / 27 februarie

Ciucă: "Autorităţile de la Bucureşti apreciază susţinerea României de către Grecia pentru admiterea în Spaţiul Schengen şi în OCDE"

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis, în întâlnirea cu noua ambasadoare a Greciei, Evangelia Grammatika, aprecierea autorităţilor de la Bucureşti pentru susţinerea României de către Grecia în favoarea admiterii ţării noastre în Spaţiul Schengen şi în OCDE, se arată într-o postare pe pagina sa oficială de socializare.

Potrivit sursei menţionate, "M-am văzut în această dimineaţă cu Excelenţa Sa Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. Republica Elenă este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri din regiune, ambele ţări având strânse colaborări atât în cadrul UE, cât şi în interiorul Alianţei Nord-Atlantice. I-am transmis aprecierea autorităţilor de la Bucureşti pentru susţinerea pe care ţara sa a manifestat-o deschis în favoarea admiterii României în Spaţiul Schengen şi în OCDE, a scris Ciucă.

Potrivit lui Ciucă, în mandatul Evangeliei Grammatika cooperarea economică dintre cele două ţări se poate extinde, precizează sursa indicată.

Conform paginii sale de socializare, "De exemplu, în domeniul energetic şi în materie de transporturi există deja un interes spre o mai bună interconectare regională. De asemenea, am reiterat sprijinul comun pentru Ucraina în faţa agresiunii ruse, pentru găsirea unei soluţionări paşnice a situaţiei din Gaza, dar şi pentru extinderea Uniunii Europene în regiune", a adăugat Ciucă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb