Ciucă: "Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei; vom avea o atitudine pe măsură"

F.D.
Politică / 24 septembrie

Ciucă: "Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei; vom avea o atitudine pe măsură"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că, în prezent, nu există din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu, o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei de guvernare, motiv pentru care liberalii vor avea "o atitudine pe măsură", relatează Agerpres.

Potrivit lui Ciucă, "există mai multe poziţii şi o dezangajare" faţă de proiectul privind candidatura preşedintelui României la alegerile parlamentare.

"Eu cred că este normal să discutăm despre acest demers (candidatura preşedintelui României pe listele PNL la alegerile parlamentare) ca fiind o nevoie de clarificare legislativă, pentru că demersul a existat până la un moment dat în cuprinsul legii. Astăzi nu mai există şi ne referim la situaţiile specifice când se suprapun alegerile. A fost o discuţie pe care am avut-o cu premierul Marcel Ciolacu, am convenit amândoi că este nevoie de această clarificare. În momentul de faţă, observ că există mai multe poziţii şi o dezangajare de la acest proiect. Ca atare, în momentul în care noi discutăm este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură", a transmis Ciucă.

El a fost întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă, în contextul răcirii relaţiilor cu PSD, mai este posibilă funcţionarea coaliţiei la guvernare.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Toate institutiile interogate au raspuns ca poate candida cand nu mai e prsedinte, asta e in constititis. Sunt probleme mai grave de actualitate, cum ar fi ca Tilvar de la aparare a lansat o cerere catre tarile aliate sa intervina cu aparare antiaeriana apararea Ucrainei, informatie care a fost cenzurata in presa romana! Extinderea razboiului in Europa e infinit mai periculoasa ddecat rocada care vrea generalul sa o faca cu Iohanis ( similara cu rocada Putin Medvedev, eeh?!).

    PSD ul este si ramane Ciuma rosie.. La ce te poti astept a de la ei? Tradatori ..

    1. ai un typo,e vorba de PNL care e ciuma electoratului propriu

      Daca nu esti RARES BOGDAN,inseamna ca suferi de ORBUL GAINILOR. Pai cum sa mai candideze IOHA,la SENAT cand aseara, vicepresedintele PNL,CATARAMA,a declarat ca IOHA,nu este sustinut nici de catre conducerea PNL,iar candidatura lui IOHA,ar duce PNL,pe urmele PNTCD. Ba mai mult,candidatul PNL la presidentie,CIUCA,ar suferi si el o infrangere usturatoare la VOT. Am crezut ca CIUCA fiind militar,are si ceva DEMNITATE si ONOARE,insa dupa cum se comporta,parca este o copie a generalului CHILIAN,AUGUSTO PINOCHET. Sper ca adevaratii LIBERALI din fruntea PNL(atatia cati mai sunt),sa se lepede de SATANA si sa nu participe la DISPARITIA PNL,din cauza unor SARLATANI. !

      Domnul CIOLACU si PSD,trebuie sa faca o alianta cu PARTIDELE PATRIOTICE si NATIONALE care simt ROMANESTE,sa renunte la TRADATORII ROMANIEI si ROMANILOR de pe partea DREAPTA,si vor forma o COALITIE de peste 70%. Astia de DREAPTA,atunci cand au fost la GUVERNARE,au SARACIT si TARA si ROMANII,si au VANDUTO STRAINILOR. Asa ca ,incepand de azi,trebuia sa sustina toti ROMANII pe cei care le vor binele,iar pe cei de pe DREATA,sa ii TRIMITA in NEGURA ISTORIEI.!

    Klaus Johanis a fost un presedinte impus de securitate, organizatie terorista din care a facut parte intr-un fel sau altul. Dupa ce a fost impus la PNL si Presedinte al Romaniei, a fost un Presedinte fara valoare, ineficient, inert, fara nicio initiativa si mai ales costisitor pentru Romania si poporul roman.

    NATO, UE si toate portile pe la care a batut l-au refuzat, cunoscand ca el este un personaj care a ajuns pe scena politica a Romaniei prin manevre ale serviciilor, ca este in realitate o falsa valoare, un personaj nefolositor societatilor democratice.  

    Prin manevrele actuale, securitatea incearca sa perpetueze aceasta stare de fapt si sa intretina existenta in viata politica romaneasca a unui pion pe deplin controlabil de ei, maleabil, cu zeci de scheleti in dulap, pe care, desi este o nulitate politica, asa cum a fost si Ceausescu pot sa-l foloseasca ca fatada in controlul societatii romanesti.

    PNL, Ciuca, daca nu sunt controlati de securitate, nu trebuie sa favorizeze perpetuarea existentei la conducerea Romaniei, in Parlament, a unui om de acest gen, necinstit, ingamfat, fara masura si rusine, cu o cultura si pregatire despre care nimeni nu poate afirma nimic, inchistat in sine, insensibil si, intr-un cuvant nepotrivit.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb