Claudiu Năsui anunţă desfiinţarea de noi "sinecuri"

G.B
Politică / 3 august 2021

Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Administratorii speciali de la Uzina Mecanică Cugir, Fabrica de Arme Cugir şi Uzina Automecanica Moreni au fost eliberaţi din funcţie, a anunţat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, potrivit Agerpres.

"Eliberăm din funcţie alţi administratori 'speciali'. De data aceasta este vorba de administratorii 'speciali' a trei companii de stat: Uzina Mecanică Cugir, Fabrica de Arme Cugir şi Uzina Automecanica Moreni. Salariile lor erau de 10.874 lei, 14.630 lei şi 16.142 lei pe lună. Cât de bine au fost administrate aceste companii? Automecanica Moreni face pierderi an de an (între 7 şi 8 milioane de lei) şi are capitaluri proprii negative, adică mai multe datorii decât active. Celelalte două sunt, de asemenea, pe pierderi. Cu rezultate operaţionale care s-au înrăutăţit anul trecut faţă de 2019. Pe scurt, tipic companii de stat, care trăiesc din banii contribuabililor", a scris Claudiu Năsui.

Potrivit ministrului, aceşti administratori speciali "nu făceau absolut nimic". Conform legii, ei ar fi trebuit să pregătească aceste companii pentru privatizare.

"În realitate, statul român nu a mai privatizat nimic de peste un deceniu. Toate sunt 'ale noastre', adică căpuşate în continuu de mafii de partid. Fac pierderi. Acumulează datorii. După care şterg datoriile şi o iau de la capăt. Acum este momentul să oprim jaful din banii contribuabilului", a mai spus Năsui.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. UNDE - S MAI MULTE NU POȚI !!! Ai SPLINTAT MINISTERUL : ACOLO - S ,, BĂIEȚII SMART ".

    ... PREȚURI .... 

    1. PACAT CA SANT NUMAI 3 , DINTRE ZECILE SI ZECILE DE MII DE PLOSNITE , DE CARE SANT PLINE-OCHI BIROURILE TUTUROR FIRMELOR DE STAT !!! SI AN DE AN , CHELTUIELILE ACESTORA CU ANGAJATII , SANT TOT MAI MARI , SI MAI MARI , PROFITURILE NETE , ACOLO UNDE EXISTA , SANT TOT MAI MICI !!! DINTRE CELE 6 COMPANII DE STAT , CARE SANT LISTATE LA BURSA , CEL MAI RAU O DUC , DIN CAUZA ASTA , TRANsel ectRICA SI CONPET , DAR MAI ALES CONPET !!! DIN CAUZA CONDUCERII VENITE POLITIC ACOLO , OAMENI ABJECTI , SI FARA NICI CEA MAI MICA LEGATURA CU DOMENIUL RESPECTIV , ADICA PARASUTATI IN FUNCTII , DE VREO 4 - 5 ANI DE ZILE INCOACE , CHELTUIELILE CU SALARIILE , PRIMELE SI BONUSURILE PE CARE S-I LE ACORDA CU MULTA DARNICIE , FIINDCA NU SANT DIN BANII LOR , CHELTUIELILE ZIC , SANT TOT MAI MARI SI MAI MARI , REZULTATUL NET , E TOT MAI MIC , SI MAI MIC , IN CIUDA FAPTULUI CA PRETURILE COMBUSTIBILIOR CARE TREC PRIN CONDUCTE , CRESC PERIODIC !!! PAI , DACA LA FIECARE 6 LUNI DE ZILE , TOT AU MULTA GRIJE SA URCE , SI SA TOT URCE SALARIILE , LA UN MOMENT DAT , O SA SE ALEAGA PRAFUL DE TOT , IN COMPANIE !!! INCET-INCET , DIVIDENDELE OR SA FIE TOT MAI MICI , PANA N-OR SA MAI EXISTE DELOC !!! DUPA AIA , COMPANIA O SA TREACA TOT INCET-INCET , PE PIERDERI , LUCRAND NUMAI IN FOLOSUL CONDUCERILOR EI !!! CONPET-ul EXISTA ASTAZI , DOAR DATORITA SNP PETROM , SI LUKOIL !!! FARA ELE 2 , CONPET N-AR MAI EXISTA !!! CE E DE FACUT CU MAREA GRAMADA DE CAPUSI , AGATATA DE ELE ??? MAI AVEM VREO SPERANTA ???

    mai flasneta,

    de ce nu vindeti arme la suprapret ca sa echilibrati balanta? 

    care sunt maretele tale contributii in acest minister in afara de desfiintare de structuri si posturile afernte? 

    ce pleaca de la tine se duce la secretariatul general al guvernului unde plusul de peste 1500 de p[osturi inca poate suferi cresteri? 

    nu-i asa? 

    nu va lasati pana nu dati toata Romania de pamant!

    pe cine drku vreti voi sa prostiti mai gica? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb