Claudiu Târziu: "Lovim şi în acele domenii care produc încă şi produc bine, cum ar fi IT, construcţii, agricultură"

D.R.
Politică / 2 august 2023

Claudiu Târziu: "Lovim şi în acele domenii care produc încă şi produc bine, cum ar fi IT, construcţii, agricultură"

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, anunţă că formaţiunea pe care o reprezintă nu va vota, în Parlament, legislaţia care vizează noi măsuri în domeniul fiscal, măsuri care ar avea rolul de a reduce deficitul bugetar, informează news.ro.

Claudiu Târziu a afirmat: "Am fi împotrivă în mod categoric pentru că nu este decât încă un par la un car de oale, adică stricăm şi ceea ce mai merge. Lovim şi în acele domenii care produc încă şi produc bine, cum ar fi IT, construcţii, agricultură, dar le facem viaţa grea tuturor românilor, nu numai celor care lucrează în cele trei domenii pe care le-am spus. De altfel, nu este nicio surpriză, pentru că PSD aşa obişnuieşte, să încerce să împartă sărăcia, nu este în stare să producă plusvaloare, nu este în stare să aducă bani în plus, ci ştie să îi toace foarte bine", conform sursei citate.

Târziu a susţinut că, în situaţia majorării taxelor în domeniul construcţiilor, deja afectat de majorări, activitatea va fi redusă, iar România va fi din nou ţară exportatoare de forţă de muncă în acest sector. Târziu a spus că nu este de acord nici cu majorarea taxării în domeniul IT, el argumentând, în acest context, că "acum, dacă le dai în cap, cu siguranţă se va muta afacerea din România", transmite sursa citată.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. dobanda bnr in fata la zero sau minus 1!!!

    risc mare de deflatie cauzat de politici reversibile de taxare. 

    s c c re t 

    Mă apucă toți dracii când îi văd pe toți jegoșii de politicieni cum apără privilegiile castelor de speciali.

    Ce-o fi așa de anormal în a plăti taxe ca restul fraierilor din țara asta nespeciali? Cum să-l scutești pe IT-istul cu salariu uriaș de plata taxelor în timp ce pe fraierul cu salariu minim îl pui să plătească? Unde e normalitatea în treaba asta? 

    1. normal ar trebui taxe mai mici la toata lumea. si bugetarii sa cheltuiasca cat incaseaza nu mai mult, ca in prezent platim taxe sa avem de dat dobanzi de 2-3% din pib

      Corect.Nu vad nici eu logica.Cu ce e mai presus cel din constructii decat cel din industrie,spre exmplu?Ar trebui sa plateasca toti la fel.

      ai dreptate , omul e cam prostut , s-a trezit din baie cu o declaratie crede el pentru voturi ,dar pierde voturi

      Dac-o tine tot asa nu prea-i vad io la anu' cu procentele la care spera.Pai musiu Tarziu cu vrei matale sa unesti romanii conf.siglei "partidului" dk mata de fapt ii dezbini !!!Ce vina am eu ca nu lucrez in IT.Uite,lucrez in industria cauciucului.Platesc taxe la greu,nu mai am spor de conditii periculoase,desi slava Domnului,la cate prafuri si alte alea intr-n cauciuc,cred ca le-am merita.Norocul meu ca n-am nevoie de spor de hemoroizi.Ca nu oprea stau pe scaun.Ma intelegi.Muncesc in privat !!!

      Politicienii nu inteleg aceasta nație deloc.Si nici nu vor.Oamenii s au saturat pur și simplu de speciali,mai ales ca platim toți din greu pentru ei:ca s pensionari de 45 de ani,ca s aitiști,ca s zugravi sau tractoristi.Haideti sa plătim toți la fel.Dupa cât câștiga fiecare.

      itistul cu salariul mare pe lant cheltuie mult mai mult decat saracul! la sarac ii luam din prima procente bune ca pe urma saracu pune la ciorap... itistul cheltuie de sparge din salariul lui gigant si tine pe lant chiar si salariul saracului... cumulat in procnete plus minus taxarea nu diferea dar la suma diferea... cu taxarea in suma a unui itist poti tine 1-2-3 saraci angajati.... cu taxarea unui sarac poti plati doar gunoiul sau 1 zi de cazare la ati.

      s c c r e t 

      Pe pseudo-logica dumitale ar trebui să-i scutim și de TVA pe cei din IT pentru că au salariu mare. De fapt hai să scutim pe toți de toate taxele mai puțin pe știrbi.

      Un fel de impozit progresiv dar pe dos: săracii plătesc tot, iar bogații nimic în timp ce o ard indignați pe forumuri că n-au autostrăzi. 

      Nu-i mai suport pe reziștii beșinoși și plin de ei care vor o țară ca afară și nu mai vor privilegiați dar când vine de privilegiile lor se umflă tărâța-n ei. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb