Clientii BCR pot castiga excursii si bani

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 iulie 2008

Clientii Bancii Comerciale Romana (BCR) posesori de carduri co-branded sau de credit emise de banca, pot participa la promoţia "Orice magazin poate fi poarta de imbarcare catre Mauritius".

Posesorii de carduri co-branded sau de credit BCR sunt inclusi in aceasta promotie in momentul in care efectueaza cel putin o tranzactie de minim 50 RON ori echivalentul a 50 RON pentru sumele in EUR utilizand cardul in locatii comerciale din Romania cat si din strainatate. Participantii trebuie sa fie rezidenţi romani cu varsta de peste 18 ani.

"Din pozitia de lider al sistemului bancar si formator de piata, BCR doreste sa stimuleze platile cu cardul, contribuind la consolidarea culturii bancare in Romania. BCR vine, ca intodeauna, in sprijinul clientilor sai pentru ai ajuta sa isi satisfaca ambitiile si aspiratiile", a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Clientii BCR pot castiga, in urma tragerii la sorti, urmatoarele premii:

- premiul I: o excursie exotica pentru 2 persoane in Mauritius (transport si cazare pentru 7 nopti)

- premiul II: 2 premii a cate 500 EUR fiecare, echivalentul in lei

- premiul III: 5 premii a cate 200 EUR fiecare, echivalent in lei

Campania promoţionala este organizata de BCR si se desfasoara in perioada 1 iulie - 31 august 2008.

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.

BCR este lider pe piata cardurilor avand cea mai mare retea de ATM si POS din Romania si cele mai multe carduri active. BCR a depasit, in premiera pentru Romania, numarul de 1.600 de ATM operationale si a pus in functiune al 14.000-lea POS la comercianti, continuindu-si investitiile in tehnologii performante menite sa sporeasca accesibilitatea si confortul clientilor.

Numarul tranzactiilor la ATM-urile BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finele lunii Iunie 2008 comparativ cu Martie 2007, ajungand la aproximativ 5,5 milioane de operatiuni.

BCR are, in prezent, aproape 2,4 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 23 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Clientii BCR isi pot plati facturile la bancomatele bancii pentru circa 160 de furnizori de servicii si utilitati de interes national sau local, cu care banca are incheiate conventii. Astfel, posesorii de card BCR au posibilitatea de a plati facturile pentru furnizori de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie energie electrica si gaze. Serviciul se bucura de o tot mai larga cautare, banca gestionand astazi peste 430.000 de optiuni de plata.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 597 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 1.600 de bancomate si peste 14.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte, precum si in asigurari.

Erste Bank este, cu cei 53.633 de angajati, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală, avand peste 16 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 31 Martie 2008, totalul activelor era de 204,5 milarde de euro, profitul net de 315,6 milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 14,8%.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb