CLOTILDE ARMAND: "Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi"

S.B.
Politică / 29 septembrie 2020

"Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi"

Candidata USR PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, azi, că gesturile de intimidare din ultimele zile la adresa sa şi a reprezentanţilor USR PLUS vin de la "nişte oameni disperaţi". "Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi", a afirmat Armand, preizând că renumărarea voturilor nu este posibilă, întrucât legea nu prevede această posibilitate, informează news.ro.

"Nu ne lăsăm furaţi, nici intimidaţi. Aceste gesturi de intimidare sunt de la oameni disperaţi. I-am prins cu mâna în sac. E o anchetă în curs. Va trebui într-adevăr să înţeleg exact care era procesul la care se gândea primarul de la PSD care a pierdut alegerile. (...) Trebuie o anchetă foarte clară la Parchet de ce angajaţi ai primăriei, ai ADP, erau acolo şi se ocupau de alegeri. La ora actuală, matematica e clară. A fost mereu clară. Procesele verbale care s-au încheiat după alegerile de duminică au fost mereu clare. Avem încredere în aceste procese verbale. Eu cred că acum sunt toate încărcate pe site-ul de la AEP. Din câte ştiu eu sunt încă 9 secţii neînchise, la 3-4 se verifică neconcordanţele", a declarat, marţi, Clotilde Armand.

Potrivit aesteia, nu e necesară renumărarea voturilor.

"E dificil, pentru că avem procese verbale încheiate după alegeri cu acordul tuturor partidelor. Nu cred că se pot renumăra, pentru că în momentul când s-au încheiat procesele verbale toţi erau de acord. Dacă atunci nu au fost probleme, atunci aceste procese verbale sunt dovada că a fost o numărare corectă. Ce pot spune că mici probleme cu unul, două voturi în plus la alegeri este normal. Eu am încredere în procesul electoral, chiar dacă s-a prelungit foarte mult într-un mod inexplicabil", a mai afirmat candidata USR PLUS.

Armand a precizat: "Eu cred că acest proces verbal trebuie să se închidă corect şi să mergem mai departe", potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Proiecte cu bani UE ????????

    Du-te fa Clatita frantuzeasca expirata si le multumeste celor care te-au facut primar prin masluirea si furtul voturilor: SRI si STS! Pun pariu ca Biroul Electoral, la ordinele si presiunile celor din SRI vor refuza renumararea voturilor, pt ca la o renumarare nu le va mai iesi cheia de control din procesele-verbale!

    1. Vlade, tu intelegi mai prost romana decat o vorbeste Clotilde.

      Ea a spus ca procesele verbale incheiate au fost APROBATE DE TOATE PARTIDELE. Deci PSD-ul din sectia de votare a numarat si el X voturi si a semnat procesul verbal. Ce renumarare daca PSD a zis "DA". Mai sunt numai cateva sectii unde nu se inteleg. Acolo se pot renumara. 

      Ceea ce ma amuza la tine este ca, toate cate le scrii, le scoti fix din putzul gandirii tale "strategice", localizate in pantaloni!

    Clotilde e nebună. Daca tot a deschis cutia Pandorei de ce nu vrea sa se re-numere voturile sa vedem cine are dreptate.

    De ce se feresc acești "Nicușori" de la USR sa se afle adevărul printr-o nouă numaratoare? 

    Clitoriclotilde - Nu ne lăsăm furaţi, noi furam cat putem.

    si uite cine va face rahatul praf in S1

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb